Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doei budgetwinkels! Deze Bergse raamdecoratiezaak is op lange termijn veel goedkoper

Aangeboden door MS Wandbekleding 22 december 2019

Je ziet ze in iedere stad: budgetwinkels met acties, knallers of executieverkopen waarbij je je afvraagt hoe ze het zó goedkoop kunnen verkopen. Het antwoord krijg je als je je aankoop in elkaar zet of ophangt. Vaak valt het van ellende uit elkaar en ben je aan het einde van de rit flink wat centen kwijt omdat je voor de vijfde keer terug moet naar de winkel. Wil jij het in één keer goed doen? Dan moet je bij MS Wandbekleding zijn.

Een huis, een auto of smartphone: het zijn stuk voor stuk eigendommen waar we meestal niet op willen besparen. Als je verstandig met je geld om wilt gaan, voeg je ‘alles voor ramen, wanden en deuren’ aan dat rijtje toe. Zeker als je kunststof of aluminium kozijnen hebt, is het verstandig om voor slimme oplossingen van MS Wandbekleding te kiezen.

Bevestigen zonder boren

Want hoe hang je een rolgordijn en jaloezieën op als je kozijnen van kunststof zijn? Boren gaat niet, dan sloop je de boel. Heel simpel: met easy click staal- en magneetstrips. Er hoeft alleen een strip op de deur of het raam worden gevestigd et voilà, de magneet trekt je gordijn of jaloezie vanzelf naar zich toe. Zonder ook maar één gaatje geboord te hebben, is jouw slaapkamer weer echt donker. Houd de warme zon, koude wind of het felle licht tegen: met MS Wandbekleding ben jij het die bepaalt hoe jouw leefomstandigheden binnen zijn.

(Tekst loopt door onder de foto)

ms wandbekleding
De jaloezieën en rolgordijnen. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Hulp is onderweg

Iedereen heeft wel eens iets in elkaar gezet van die bekende Zweedse woongigant. Wanneer je thuis aankomt en de doos openmaakt, word je getrakteerd op duizend schroefjes en een stappenplan met bijna net zoveel pagina’s als het telefoonboek. Bij MS Wandbekleding krijg je niet eens een stappenplan. Waarom dat is? Wanneer jij een van je slimme oplossingen aanschaft, komen ze het bij je thuis monteren. Een service waar ze in Zweden nog iets van kunnen leren.

(Tekst loopt door onder de foto)

ms wandbekleding
Ook gordijnen vind je in de zaak. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Gordijnen en behang

Dacht jij dat dat alles was dat de zaak heeft in de Huijbergsestraat? Echt niet. Zoals we in het begin al zeiden: je vindt er alles voor wanden, ramen en deuren. Dan kan het niet anders dat je er ook gordijnen, behang, jaloezieën, lamellen en zonweringen kan kopen. Maak wonen makkelijker en comfortabeler en ga eens langs bij de zaak in de Huijbergsestraat. Jij wilt toch ook een pronkstuk dat wél doet wat het product beloofd?

Lees meer:

ms wandbekleding

Met een kleine aanpassing je complete interieur opfrissen: Marijke laat zien hoe dat moet

Je hebt de sleutel van je nieuwe huis of wil iets veranderen aan je interieur? Dan is het de moeite ...
ms wandbekleding

Wat doet dat boek daar in de Huijbergsestraat?

Nieuwsgierig als wij zijn, viel ons oog op een fotoboek in de Huijbergsestraat. Met prachtige bloemp...
ms wandbekleding

Filmpje: Marijke houdt het makkelijk: hup, klik, en het zit goed!

Heb je van die mooie kunststof of aluminium kozijnen, kan je er weer geen rolgordijn op bevestigen! ...


Meer over MS Wandbekleding ontdekken?

MS Wandbekleding

woonwinkels

Gesloten13:30 - 17:00

Huijbergsestraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

adv.