Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Starters opgelet: met deze troef maak je meer kans op een droomwoning

Aangeboden door Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) 4 september 2019

Waar je als starter op de woningmarkt ook naar op zoek bent, als je uiteindelijk je ideale woning gevonden hebt, wil je koste wat het kost dat het de jouwe wordt. Wil jij jouw slagingskans op deze kopersmarkt vergroten? De Hypotheekadviseur heeft een oplossing bedacht waardoor jij als starter meer kans maakt op je droomhuis. 

Op het moment dat je een huis op het oog hebt, wil je de strijd met de rest van de wereld aangaan. Dat huis móét tenslotte van jou worden. Om er zeker van te zijn dat je er alles aan hebt gedaan om je droomwoning in je bezit te krijgen, kan je bij De Hypotheekadviseur Premiumklant worden. Om het voordeel van deze upgrade uit te leggen, duiken we eerst met je in de financiële termen die bij het kopen van een huis horen. Een woning wordt namelijk vaak ‘onder voorbehoud van financiering’ verkocht. Dit betekent dat de koop niet doorgaat als de kopers de hypotheek voor een bepaalde datum niet rond krijgen. De verkopers van het huis lopen door deze ontbindende voorwaarde dus het risico dat ze na deze datum opnieuw hun woning in de verkoop moet zetten. Dat kost tijd, geld en energie. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

De Hypotheekadviseur vertelt direct hoeveel geld je kan lenen

Maar wat nu als je van tevoren al weet wat je kan lenen? Dan heb je het principe van ‘onder voorbehoud van financiering’ niet nodig. Je kan dus snel schakelen en kopen zonder voorbehoud van financiering. Een groot voordeel voor de verkoper van een huis … en dus ook voor jou. Want staan er twintig mensen in een rij om een huis te kopen, maar weet de verkoper bij jou direct dat jij de woning absoluut kan kopen? Dan is dat een extra garantie voor de verkoper van het pand. Even handjeklap en het huis is van jou.

(Tekst gaat verder onder de foto)

de hypotheekadviseur bergen op zoom studieschuld hypotheek
De Hypotheekadviseur aan de Van Dedemstraat. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Snel schakelen is belangrijk

De reden om snel in actie te komen mag duidelijk zijn. Door de vele kapers op de kust, wil jij de verkoper van je droomhuis natuurlijk zo snel mogelijk laten weten dat jij jouw handtekening onder het koopcontract zet. Het enige wat jij vooraf moet doen, is je financiële gegevens aanleveren. Vervolgens berekenen de knappe koppen met financiële kennis direct wat je maximaal kan lenen.

‘Als Premiumklant is de kans groter dat jij de eigenaar van het huis wordt’

Heb jij de belangrijke documenten, zoals openstaande leningen en inkomen, naar De Hypotheekadviseur doorgestuurd? Dan plannen zij direct een afspraak met je in. Tijdens dit gesprek hoor je direct wat je zeker te weten kan lenen. Je hoeft dus niet weken te wachten, je wilt tenslotte snel in actie komen. Zowel bij bestaande woningen als nieuwbouw maakt een Premiumklant meer kans om het huis voor zich te winnen.

Gratis binnen een jaar

Nu vraag je je natuurlijk af wat de kosten zijn als je deze troef inzet bij De Hypotheekadviseur. Goed nieuws: het is gratis als je binnen een jaar een huis hebt gevonden. Naast alle ins en outs van een hypotheek, krijg je als Premiumklant tijdens het hele traject begeleiding. Mocht de rentestand in de tussentijd bijvoorbeeld veranderen, dan passen ze bij De Hypotheekadviseur de berekening voor jou aan. Een win-win-winsituatie. Het Premiumpakket van de Hypotheekadviseur is gratis. Met als grootste voordeel dat je andere kopers dus een stap voor bent. Voor meer informatie kijk hier.


Meer over Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) ontdekken?

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:30

Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer:

hypotheekadviseur

Marin krijgt hulp bij de zoektocht naar zijn droomhuis: ‘Je moet er snel bij zijn’

Tegenwoordig heb je niet zomaar een huis op de kop getikt. Als we Marin Brnic (27) geloven, blijkt h...
de hypotheekadviseur bergen op zoom studieschuld hypotheek

Zzp’er met een droom? Adviseur Brian krijgt jouw hypotheek rond

Zelfstandig ondernemers opgelet! Ben jij een zzp'er en twijfel je of je een hypotheek kunt krijgen? ...

adv.