Loterij gewonnen? Dit is nu het duurste huis van Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 12 januari 2018

Was jij die Bergse winnaar van de Staatsloterij? Mooi. Dan heb je nu eindelijk geld om een kast van een huis in Bergen op Zoom aan te schaffen. Dit is het duurste stulpje dat op dit moment te koop staat: een riante villa op de Bergse Plaat. Kosten: €2.375.000 euro. En voor niet-zo-gelukkigen: dromen kan altijd?

Oké, het is misschien niet zo heel waarschijnlijk dat je een dikke vette prijs gewonnen hebt, maar een mens mag dromen, toch? Want van deze prachtige woning op één van de mooiste plekjes in Bergen op Zoom word je gewoon gelukkig.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

De tuin

gentspolder

De tuin is op z’n zachts gezegd ‘lekker ruim’. Je hebt een perceeloppervlakte van 3.500 m² en het huis is gelegen aan een eindeloos natuurgebied. Met een eigen zwembad, tennisbaan en intieme terrasjes kun je hier wel fijne zomers doorbrengen.

De woonkamer

gentspolder
Foto: Funda.nl

De eetkamer

gentspolder
Foto: Funda.nl

De serre

gentspolder

Rechter- en linkervleugel

gentspolder

Geef maar toe: je hebt altijd al een huis willen hebben met een rechter- en linkervleugel! De rechtervleugel van Gentspolder 3 is vooral functioneel: hier vind je de keuken, woonkamer, werkkamer en eetkamer. In de linkervleugel vind je inloopdouches, de sauna en aparte toiletruimte waar menig wellnessresort jaloers op kan zijn.

De slaapkamer

gentspolder

Boven zijn vier slaapkamers: en dan niet van die hokjes waar net een bed en kast in passen, maar echt riante ruimtes! En dan zijn er boven ook nog drie badkamers.

gentspolder
Foto: Funda.nl
gentspolder
Foto: Funda.nl
gentspolder
Foto: Funda.nl

En meer…

 

Meer pluspunten:

  • Veel privacy
  • Ruimte voor je vader, moeder en de rest van de familie (in totaal zijn er zes slaapkamers)
  • Een prachtig plekje aan de rand van de Bergse Plaat
  • Een mooie serre
  • Iedere dag een vakantiegevoel

Minpuntje:

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶