Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuisvakantie vier je het fijnst met deze zomermusthaves van Intratuin Halsteren

Aangeboden door Intratuin Halsteren 15 juli 2019

Het is tijd voor vakantie. Hét moment om nieuwe herinneringen te maken. Maar wie zegt dat dat op een vakantieadres moet? Ben je al op reis geweest of moet je nog gaan? Met je eigen huis en tuin als uitvalsbasis zorgt Intratuin Halsteren bij jou voor een zomer vol nieuwe ontdekkingen.

Intratuin Halsteren heeft zich dit seizoen laten inspireren door het Italiaanse gezegde La Dolce Vita. Het goede leven, dat is precies wat zij jou wil laten beleven. Je ziet het ook terug in de grote buitencollectie, waarmee iedereen dit zomerse gevoel gemakkelijk zelf kan creëren in eigen tuin, op het dakterras of balkon.

Intratuin Halsteren zet jou in het zonnetje

Ieder jaar kijken we uit naar het moment dat de tuinset of loungebank weer naar buiten kan. Het genieten van de frisse buitenlucht kan dan weer beginnen! Voor een mooi tuinset, loungeset of losse stoelen en tafels ging je natuurlijk al naar het tuincentrum aan de Halsterseweg. Toch is er deze zomer een éxtra reden om daarnaartoe te gaan. Wat die reden is? De tuinsets zijn nu extra voordelig en gaan zelfs voor outlet prijzen de deur uit. Kortingen lopen zelfs op tot wel 50%! Op die manier ga je nóg relaxter de rest van de zomer in.

 terras la dolce vita
Terras in Italië? Nee hoor, je kijkt naar een knus hoekje in het tuincentrum in Halsteren. Foto: Intratuin Halsteren

Mediterraans tintje

Zomerse temperaturen in combinatie met kleurige bloemen en planten doen je denken aan het ontspannen leven onder de mediterrane zon. Zie jij het al voor je? Zuid-Europese planten, zoals olijf-, citroen- of palmbomen, waaien met een zomers briesje mee in jouw achtertuin, terwijl jij een extra lange siësta houdt. Haal de prachtige bloeiers van Italië, Frankrijk en Spanje naar je eigen tuin en neem het gevoel van vakantie over.

terras la dolce vita olijfboom
Het gevoel van de Mediterrane haal je eenvoudig in huis. Foto: Intratuin Halsteren

Barbecue-proof

Een mooie zomeravond is pas écht compleet met een gezellige barbecue. Een hete zomeravond, vrienden over de vloer en een mooi gerecht op de barbecue: wat wil je nog meer? En laat dat nu net het La-Dolce-Vita-momentje zijn dat jij in jouw tuin kan creëren. Alles wat je ziet, ruikt, voelt, hoort en proeft, zorgt voor de ultieme beleving van het goede leven.

bbq barbecue
Foto: Intratuin Halsteren

Even afkoelen

Met extreme temperaturen is er niets fijner dan een verfrissende plons in het water. Het liefst natuurlijk in je eigen tuin. Een zwembad(je) is dan ook een echte must deze zomer. Dus zoek je favoriete zwembad of toffe opblaasfiguren uit en koel lekker af. Dat wordt een fantastische zomer!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intratuin Halsteren. Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten09:30 - 21:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer

Doe de Intratuin Halsteren barbecue-check: ben jij al zomerklaar?

De zomer is nu écht in aantocht, dat betekent barbecueweer! Stiekem toch wel de gezelligste tijd van...
Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren geeft je tuininspiratie om nóg beter te relaxen

Geniet deze zomer van een heerlijke mini-vakantie in je eigen tuin. Lekker ontspannen met je handen ...
Intratuin La Dolce Vita

La Dolce Vita: dit zomergevoel staat jou te wachten bij Intratuin Halsteren

Kijk jij al uit naar je vakantie, maar duurt het nog even voordat jij je koffers mag pakken? Ga dan ...

adv.