Hier mag je zelf bouwen in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 21 juli 2018

Wil jij je eigen droomhuis bouwen en ben je op zoek naar een stukje grond in de buurt van Bergen op Zoom? Wij zochten voor je uit waar kavels te koop staan.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Waterstraat – Zouteloop

kavel halsteren
Foto: Funda

Wil jij je huisje in een landelijke omgeving bouwen? Dan is dit kavel aan de rand van Halsteren iets voor jou. Het kavel is 3.189 vierkante meter en je kunt het weiland dat ernaast ligt, óók kopen.

Mondafseweg

mondafseweg

Leuk: je hebt uitzicht op de molen! Dit kavel aan de Mondafseweg ligt in de gezellige wijk Borgvliet heeft een oppervlakte van maar liefst 1.110 m². 

Heimolen

kavel heimolen

Deze bouwkavels met een oppervlakte van 2.385 tot 3.850 m² liggen prachtig aan de rand van het bos aan Heimolen. Ze liggen een stukje van de openbare weg, zodat je een groenstrook met bomen tussen je bouwkavel en de weg krijgt.

Halsterseweg

lepelstaat halsterseweg
Foto: Funda

Aan de Halsterseweg in Lepelstraat vind je dit mooie bouwkavel. Het is 2.335 vierkante meter groot en je kunt hier heerlijk rustig wonen. 

Fort Pinsenweg

fort pinsenweg
Foto: Funda

Een uniek plekje: vlakbij Bergen op Zoom maar toch mooi landelijk met een vrij uitzicht. Hier aan de Fort Pinsenweg in Halsteren kan jouw droomhuis prima staan! 

Klein Molenbeek

klein molenbeek
Foto: Funda

Dit kavel aan Klein Molenbeek ligt in het groen tegen het dal van de Molenbeek. En toch ben je op de fiets binnen tien minuutjes in de binnenstad. 

Merijntje Gijzenlaan

merijntje gijzenlaan
Foto: Funda

Het is mooi wonen in de nieuwe wijk De Markiezaten! Op dit kavel aan de Merijntje Gijzenlaan kun je een vrijstaand huis bouwen en woon je vlakbij scholen, sportclubs, een supermarkt en veel groen.

Lees ook:

huur hoogstraat

Goedkoop wonen: 8 x huurhuizen onder de 1000,-

Geen zin of geen geld om een huis te kopen? Wij gingen op zoek naar niet al te dure huurhuizen in Be...
scheepers

Wat gebeurt er met het oude pand van Schepers?

Ken je de winkel van Schepers in de Korenbeursstraat nog? In 2012 sloot de zaak in huishoudelijke ap...
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.