Dit is waarom pvc dé populairste vloer is van dit moment

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 26 december 2018

Waarom is pvc zo in opkomst? De neppe uitstraling zoals die vroeger was is al lang niet meer. Sterker nog: de vloer lijkt steeds meer op hout of steen. De voornaamste reden dat veel mensen voor deze vloer kiezen, is het makkelijke onderhoud. Is de vloer vies, dan kun je pvc gewoon dweilen. En er is iets nieuws op de markt.

Nieuw product

Toch is er wel een nadeel aan pvc: de ondervloer moet heel strak zijn. Is dat niet het geval, dan zie je de ondervloer door het pvc heen en dat wil je niet. Maar gelukkig is daar nu de uitkomst en dat is isocore pvc. Dit product is precies hetzelfde, alleen wat de naam isocore oftewel isolatie al zegt, deze vloer bevat een harde onderlaag.

Tekst loopt door onder de foto.

de parket en laminaatwinkel
Hier zie je het verschil tussen de dikte van een normale pvc vloer en icocore pvc. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Groot verschil

Zoals iedere vloer gaat ook pvc werken als het warmer wordt. Om die reden mag pvc niet langer dan 12 meter aaneen gelegd worden. Het nieuwe isocore mag je door de harde onderlaag tot 40 meter aaneen leggen. Dat maakt deze vloer ideaal als je bijvoorbeeld een heel appartement wil leggen. Het tweede grote verschil is de zelfherstellende laag van isocore pvc. Zet je bijvoorbeeld een piano op een normale pvc-vloer, dan blijft na verloop van tijd de afdruk erin zitten. Dat is voorgoed voorbij met de isocore pvc vloer die zichzelf naar de oorspronkelijke vorm herstelt. Handig op werkplekken (denk maar aan die rollende bureaustoel) en voor ongelijke vloeren.

Verschillende soorten

De isocore pvc-vloer is verkrijgbaar in net zoveel verschillende soorten als je gewend bent van pvc. In hout- en tegelmotief, witte vloeren, maar ook eiken. Stap eens binnen bij de Parket en Laminaatwinkel en vraag naar de aanbiedingen.

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Vandaag gesloten

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook: 

laminaatwinkel

Sjaak mocht kiezen: of hij werd ontslagen of hij nam het over

Toch wel bizar, werk je net een half jaar bij een bedrijf, krijg je deze vraag voor je kiezen: 'of j...
louis de parket en laminaatwinkel

Louis keek bij zeker 100 Bergse huizen binnen en dit is de reden

Dachten we dat wij geluk hadden: iedere week binnenkijken in een Bergs huis. Maar Louis Licht (43) h...

adv.