Ideaal! 5 x fijne appartementen met een dakterras

Door Emilie Klasen 15 juni 2019

Na een drukke werkdag even bijkomen in het zonnetje op je dakterras. Klinkt ideaal toch? In Bergen op Zoom staan momenteel vijf fijne appartementen te koop met – je raadt het al – een dakterras. Check ze snel!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Potterstraat

Vlakbij de enige bewaard gebleven middeleeuwse stadspoort van Bergen op Zoom én binnen een paar stappen op de Grote Markt. Bij deze woning in de Potterstraat kan het. Maar je kunt er ook voor kiezen om lekker thuis te blijven en op je dakterras te chillen. Net zo fijn!

Zuivelstraat

Wonen in een voormalig postkantoor? Dat kan. Hier heb je uitzicht op de Peperbus én het dakterras is op het zuiden gelegen. Zonuren gegarandeerd!

Huijbergsestraat

Foto: Funda

Ook wanneer je midden in de stad woont, is het mogelijk om je even terug te trekken. Zo kan je hier opladen in het zonnetje en ondertussen luisteren naar de stadsbeiaardier op donderdagmiddag. Dat is nog eens lekker!

Zuivelplein

Wij zijn even aan het wegzwijmelen bij deze foto’s! Dit appartement midden in de stad heeft enorm veel ruimte mét authentieke details.

Bosstraat

Het is nog even wachten, maar in de Bosstraat worden er ruime appartementen gebouwd inclusief een dakterras. De plaatjes zien er in ieder geval al goed uit. Nu alleen nog even wachten!

Lees ook:

In deze wijken van Bergen op Zoom wonen de meeste mensen

Cijfertjes, wij houden er van! Tenminste, als ze over Bergen op Zoom of Bergenaren gaan. Zo vinden w...

Binnenkijken bij Lonneke: ‘Ik heb een echt wijvenhuis’

Komt de naam Lonneke Oirbans je bekend voor? Dat kan kloppen, want we hebben al eens eerder bij haar...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.