Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ferdy en Ilona hebben een landelijk interieur en hier kopen ze het liefst hun vloer

Aangeboden door Mooie Vloeren van Mano 13 december 2018

Liefhebbers van een landelijke inrichting kijken hun ogen uit bij het sfeervolle huis van Ferdy en Ilona. “Ieder seizoen veranderen we van accessoires.” En dat past eigenlijk altijd bij hun vloer die ze kochten bij Mooie Vloeren van Mano. 

“Voor inspiratie namen we een kijkje bij Mano’s winkel in het Vierkantje”, zegt Ilona. Het was lastig bepalen hoe zo’n vloer in hun huis staat, dus kwam Mano ook bij hen thuis om te adviseren. Dat was voor deze interieurliefhebbers een goede reden om hier hun vloer te kiezen.

Natuurlijk effect

Ferdy en Ilona gingen bij Mooie vloeren van Mano op zoek naar een vloer die past bij hun landelijke interieur. “Ik hou van een warm, gezellig huis. Met kaarsjes aan in de winter”, zegt Ilona. Maar de vloer moet mooi, maar ook praktisch zijn. “We hebben drie kinderen en een Franse bulldog”, zegt Ferdy. In de winkel viel hun oog op een laminaatvloer met een hout look.

mooie vloeren van mano
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Warme uitstraling

Maar hoe staat die vloer in hun woonkamer? “Met meerdere kleurstalen kwam Mano nog diezelfde week naar ons huis om te kijken welke kleur het beste bij ons meubelen past. Ook gaf hij advies welke vloer past bij zo’n druk gezin”, zegt Ferdy. Ze kiezen voor een laminaatvloer met een v-groef. Dat geeft een natuurlijk effect. “En morst er iemand op de vloer – wat regelmatig gebeurt – dan maken we het zo weer schoon.”

Adviezen

“We zijn echt blij met de adviezen van Mano”, zegt Ferdy. Als het aan Ilona ligt verandert ze elk seizoen van accessoires. “Het is zo fijn dat kleine aanpassingen je huis weer net een andere uitstraling geven.” En hun vloer, die past gelukkig overal bij!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe vloer? Neem dan een kijkje bij Mooie vloeren van Mano in het Vierkantje. Hier kun je rondsnuffelen, samples mee naar huis nemen en natuurlijk een vloer kopen. 


Meer over Mooie Vloeren van Mano ontdekken?

Mooie Vloeren van Mano speciaalzaken

Geopend10:00 - 20:00

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.