Deze nieuwe laminaatvloer lijkt nét echt hout

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 29 november 2018

Als je op zoek bent naar laminaat wil je natuurlijk dat dit zo echt mogelijk lijkt. Toch zie je vaak om de paar planken hetzelfde patroon. Juist daar brengt het nieuwste product van de Parket- en Laminaatwinkel verandering in.

Je kunt het verschil amper nog zien: is het nu laminaat of écht hout? Dankzij direct printing laminaat koop je een vloer waarvan iedereen denkt dat het echt hout is. Hoe fijn is dat?!

de parket en laminaatwinkel
Dit zijn de direct printing laminaatvloeren. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Net een houten vloer

Als je naar het laminaat kijkt zie je de scheuren en noesten van een echte houten vloer. Doordat direct printing laminaat rechtstreeks wordt bedrukt, kunnen ze veel meer pixels gebruiken. Daardoor komen de kleuren beter uit. Het is je vast weleens opgevallen dat je bij normaal laminaat vrij snel patronen herkent. Dat is bij direct printing verleden tijd. Je krijgt soms wel 40 verschillende patronen van één vloer. Dan kom je in woonkamer maar drie of vier keer dezelfde plank tegen. Dat maakt de vloer veel levendiger!

Genoeg keus

Mocht je al een mooie kleur in gedachten hebben, grote kans dat je bij de Parket en Laminaatwinkel slaagt. Met maar liefst veertig verschillende soorten is er genoeg keus. De direct printing vloer is ook verkrijgbaar in het grootste formaat laminaat (210 bij 24 centimeter). Door de mooie structuur voelt het zelfs hetzelfde aan als een geleefde houten vloer.

Kortingsactie

Je moet het zien, voelen en beleven… En dat kan bij de Parket en Laminaatwinkel aan de woonboulevard. Het goedkoopste direct printing laminaat is tijdelijk afgeprijsd van €18,95 voor €16,95 per vierkante meter.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel. Meer over De Parket- en Laminaatwinkel ontdekken?

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Vandaag gesloten

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook:

laminaatwinkel

Sjaak mocht kiezen: of hij werd ontslagen of hij nam het over

Toch wel bizar, werk je net een half jaar bij een bedrijf, krijg je deze vraag voor je kiezen: 'of j...
louis de parket en laminaatwinkel

Louis keek bij zeker 100 Bergse huizen binnen en dit is de reden

Dachten we dat wij geluk hadden: iedere week binnenkijken in een Bergs huis. Maar Louis Licht (43) h...

adv.