Deze huizen staan sinds dit weekend te koop!

Door Irma van Schaijk 4 december 2017

Als je op zoek bent naar je droomhuis, moet je de woningmarkt scherp in de gaten houden! Indebuurt helpt je een handje: wij spotten weer zes huizen die sinds dit weekend te koop staan!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kokkel

huis kokkel

In de jonge en gewilde woonwijk Markiezaat de Meander ligt deze stijlvolle twee-onder-een-kap-woning aan de Kokkel, met een tuin op het westen, garage en een oprit. De woning is in 2009 gebouwd en eerst gebruikt als modelwoning. Vanaf 2013 is het bewoond. Het huis heeft drie slaapkamers en een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer op zolder.

Steenbergsestraat

huis steenbergsestraat

Een sfeervol ruim monumentaal pand aan de Steenbergsestraat met achtertuin, garage, berging en dakterras in het centrum van Bergen op Zoom. En natuurlijk lekker midden in de binnenstad! Het huis heeft een ruime lichte woonkamer met open haard, een open keuken en ook nog een badkamer met jacuzzi.

Spieringstraat

huis spieringstraat

Op de Bergse Plaat ligt dit appartement, in modern complex ‘Residentie Reigershorst’. Een goed afgewerkt 3-kamer appartement op de eerste woonlaag. Het heeft ook een lift, balkon, berging en parkeerplaats in de kelder.

Statietjalk

huis statietjalk

Hier heb je vanaf de tiende verdieping een prachtig uitzicht over het water… Het appartement aan de Statietjalk heeft twee slaapkamers, een balkon op het westen, een berging en parkeerplaats. Verder is het complex voorzien van een audio/video oproepsysteem.

Auvergnestraat

auvergnestraat

Een goed onderhouden eengezinswoning aan de Auvergnestraat met drie slaapkamers, twee badkamers en stadstuin op het zuiden gelegen met twee bergingen. De woning is geheel voorzien van dubbel glas en ligt aan de rand van het centrum met alle voorzieningen op loopafstand! Het huis heeft bijzondere details als schuifdeuren met glas-in-loodramen en dubbele tuindeuren.

Antwerpsestraatweg

antwerpsestraatweg

Een sfeervol en karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met ruime garage en 191 m² grond aan de Antwerpsestraatweg. Dichtbij het centrum, met een diepe, fraaie en ook zonrijke achtertuin op het westen. Instapklaar, dus klussen is niet nodig!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen