Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Onderhoudsarm of krasbestendig: deze vloer past het best bij jouw situatie

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 21 augustus 2019

Die hypotheek heb je binnen, waardoor het dromen plaatsmaakt voor aanpakken. Likje verf op de muren, mooie lamp aan het plafond en een nieuwe vloer erin. Maar heb je eigenlijk wel een idee wat voor vloer in jouw situatie het best past? Want waar een likje verf een kleur aan de muur is, is een vloer iets met instructies. Daarom veegt De Parket- en Laminaatwinkel de vloer aan met de fabeltjes: ontdek zelf welk materiaal het best bij jou past.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De onderhoudsarme vloer

Parket- en Laminaatwinkel pvc vloer
Foto: Parket- en Laminaatwinkel

Materiaal, duurzaamheid en onderhoud: stuk voor stuk zijn het eigenschappen waar je misschien niet bij stilstaat als je een vloer uitkiest. Stel: je hebt een drukke baan, vier kinderen en een hond. Als je eindelijk op de bank neerploft, heb je echt geen zin meer om je vloer nog eens onder handen te nemen. Relax … blijf lekker zitten en geniet van je onderhoudsarme vloer die je bij De Parket- en Laminaatwinkel hebt gescoord. Kies uit laminaat of pvc en maak de vloer schoon met een simpel nat doekje en de stofzuiger. Die boenmachine kan je dus naar de kringloopwinkel brengen en schrobben op je knieën is voor jou verleden tijd.

Veroordeeld tot levenslang

Rigid pvc-vloer de Parket en Laminaatwinkel
Foto: De Parket en Laminaatwinkel

De Parket- en Laminaatwinkel is de enige plek waar je op een positieve manier veroordeeld wordt tot levenslang. Want geloof het of niet, in de vloerenzaak aan de woonboulevard vind je serieus vloeren die een leven lang meegaan. Zie jij dat zitten? Dan is de kans groot dat je een Rigid pvc-vloer zoekt. Als deze vloer een man zou zijn, zou hij niet alleen heel oud worden, hij is ook nog eens heel flexibel in de omgang. Een Rigid pvc-vloer leg je als je wilt over je oude vloer heen. Verder heb je ook geen last van temperatuurverschillen of direct zonlicht en een omgevallen glas water doet ‘m niks.

Leg ‘m zelf

Misschien moet het beste nog wel komen: de pvc-vloer leg je zelf met twee vingers in je neus. Nou ja, spreekwoordelijk dan. Dankzij een eenvoudig kliksysteem is klikken nog nooit zo leuk geweest. En een voordeel op het voordeel: op de meeste van deze vloeren krijg je bij De Parket- en Laminaatwinkel een levenslange garantie.

Kinderen en huisdieren

Oxido-Negro-TILES_amb de Parket en Laminaatwinkel
Foto: Faus Portugal

Een kind moet kind kunnen zijn. Rennen en springen wordt afgewisseld door vallen en knoeien. Net zoals je geen kostbare Ming vaas in een kamer zet waar kinderen of huisdieren zijn, is het ook niet heel verstandig om voor een vloer te kiezen die niet kind- en dierproof is. In dat geval is wéér de pvc-vloer een ideale optie. Waarom dat is? Ze zijn vochtbestendig en nauwelijks gevoelig voor schade door vallende voorwerpen. Dat kinderfeestje of de kattenparty met de kattenclub is de volgende keer dus bij jou.

Eye candy

de Parket en Laminaatwinkel visgraat
Een visgraatvloer. Foto: de Parket en Laminaatwinkel

Een beetje opvallen kan geen kwaad. Sterker nog, soms is het best wel lekker om in de spotlights te staan. Naast kleding, een fancy auto of Instagrampagina, doe je dat ook met je vloer. Want wat denk je van een chique visgraatvloer of een oude eikenvloer van gebruikt hout, bijvoorbeeld van oude treinstellen? Wil je toch eerder de show stelen met een industriële uitstraling? Dan heeft De Parket- en Laminaatwinkel een vloer met betonlook voor je. Pas wel op! Wanneer je vrienden dit zien, komen ze waarschijnlijk alleen nog maar bij jou op de koffie.

Prettig geprijsd

laminaatwinkel
Zeg het maar: voor welke vloer ga jij? Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Allemaal leuk en aardig, zo’n vloer waarmee je de show steelt of een die honderd jaar meegaat. Maar De Parket- en Laminaatwinkel is er ook voor diegene die een minder groot budget hebben óf niet zoveel geld wil uitgeven aan een vloer. Wel zo prettig, als je net een vakantie naar Colombia hebt geboekt of een BMW X6 hebt gekocht. Geld kan je tenslotte maar één keer uitgeven.

Ga eens langs in de winkel

Onderhoudsarm, kindvriendelijk, jaloersmakend of voordelig: De Parket- en Laminaatwinkel heeft vloeren in allerlei smaken. De kleur, de eigenschappen en het materiaal, het moet bij je passen zoals een kliksysteem ook perfect in elkaar past. Dus ga eens langs bij de De Parket- en Laminaatwinkel aan de woonboulevard en geef aan wat jouw woonsituatie is. Stel je vraag of schotel ze een probleem voor waar je mee zit. Op iedere vraag hebben ze bijna wel een antwoord. Nou ja, vloergerelateerde vragen dan. Informatie over die reis naar Colombia of de BMW X6 behoort niet tot het takenpakket.


Meer over De Parket- en Laminaatwinkel ontdekken?

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

Trendalert! Deze soort vloeren gaan tegenwoordig als een trein

Trends zijn er altijd en overal. Bij vloeren is dat niet anders. Ook Sjaak Honkoop van de Parket- en...
de parket en laminaatwinkel

Dit is waarom pvc dé populairste vloer is van dit moment

Waarom is pvc zo in opkomst? De neppe uitstraling zoals die vroeger was is al lang niet meer. Sterke...
de parket en laminaatwinkel

Deze nieuwe laminaatvloer lijkt nét echt hout

Als je op zoek bent naar laminaat wil je natuurlijk dat dit zo echt mogelijk lijkt. Toch zie je vaak...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.