Binnenkijken bij Shannon: het konijn woont onder de tv

Door Irma van Schaijk 13 november 2017

Shannon Claessen woont sinds kort in Bergen op Zoom. In een huurhuis, dus wil ze geen grote investeringen doen. Maar als interieurontwerpster kriebelde het wel: “Bij ons is het vooral: doe eens gek met tweedehands spullen.”

Het is niet te zien in haar huisje aan de Zuidzijde Haven, het zou zó uit een wooncatalogus gestapt kunnen zijn. Het meest opvallende: het enorme konijn dat onder de tv huist. “Ja, dat was een oud kastje dat we hebben opgeknapt”, lacht Shannon. “Het is een perfect konijnenhok.” De ideeën zijn voornamelijk van haar, haar vriend Stanley doet de uitwerking en komt met aanvullingen.

Bank uitklappen

Shannon is interieurontwerpster en mede-eigenaresse van Verswijver Interieurconcepten. Vandaar dat ze wel iets heel leuks van haar bovenwoning wilde maken. “Natuurlijk is het wel een huurwoning, en wilden we er niet al te veel aan uitgeven”, vertelt ze. “Daarom komen veel van onze meubelen van Marktplaats. Zoals onze bank bijvoorbeeld, die is echt superhandig. Als je bezoek hebt, kun je hem uitklappen.” Ze heeft haar toekomstplan al klaar: over een paar jaar kopen, dan kinderen, en als die wat groter zijn: een grote verbouwing tot het huis helemaal naar haar zin is.

Shannon komt eigenlijk uit Zegge, maar verhuisde voor haar werk naar Bergen op Zoom. “En het bevalt me hier prima!” Haar huis heeft een woonkamer/keuken, een slaapkamer en een dakterras.

Kijk mee

Kijk met ons mee in de bijzondere bovenwoning van Shannon:

Lees hier meer over Shannon.

En hoe is jouw huis?

Heb jij soms ook een bijzonder huis? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel 06 19 26 78 98. Indebuurt komt graag even kijken!

Hou jij ook zo van binnengluren? Kijk dan hier voor meer Binnenkijken bij!