9 x deze woningen staan nog maar nét online (en 5 kosten minder dan twee ton)

Door Irma van Schaijk 18 maart 2019

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Bergen op Zoom? Dan weet je dat je supersnel moet zijn, want voor je het weet verdwijnt het bord alweer uit de tuin of van de gevel. Deze woningen staan sinds deze week te koop:

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lindebaan

Foto: Funda

Ben jij zo iemand die niks wil missen? Dan woon je hier precies goed: midden in de binnenstad! Dit appartement aan de Lindebaan ziet er keurig uit en je kunt er dan ook zo intrekken. Je hebt hier een slaapkamer, twee balkons en een berging in het souterrain.

Rembrandtstraat

Foto: Funda

Mooi karakteristiek huis in de gezellige wijk Borgvliet. Dit huis aan de Rembrandtstraat heeft twee slaapkamers, een dakterras, tuin en zolder.

Julianastraat

Foto: Funda

Twee linkerhanden? Geeft niks, want dit huis aan de Julianastraat in Halsteren is instapklaar. Je hebt hier vier slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne badkamer, een voor- en achtertuin en een gezellige veranda.

Akkerhoef

huis akkerhoef
Foto: Funda

In deze woning aan de Akkerhoef woon je lekker rustig in de kindvriendelijke wijk Noordgeest. Het huis heeft drie slaapkamers en de mogelijkheid tot een extra slaapkamer op zolder. En superhandig: er is parkeergelegenheid voor drie auto’s.

De Aak

huis aak
Foto: Funda

Dat is fijn wonen: op een steenworp afstand van de Binnenschelde en alle gezelligheid van de Boulevard. In dit huis aan de Aak op de Bergse Plaat heb je een garage, dubbele tuindeuren, vier slaapkamers en een tuin op het westen.

Keldermanslaan

Foto: Funda

In dit appartement aan de Keldermanslaan woon je lekker dichtbij de binnenstad en toch heerlijk rustig. Je woont hier op de tweede verdieping en hebt een berging, bewaakte parkeerplaats en vanaf je balkon een prachtig uitzicht op de tuin.

Frederik Maystraat

Foto: Funda

Hou jij van groen? Dan zit je hier helemaal goed. In de Frederik Maystraat woon je bij De Melanen, het Oscar van Hemelpark en het Meilustbos. Bovendien zijn er scholen en een supermarkt op loopafstand. Je hebt hier drie slaapkamers en een zonnige tuin met achterom.

Benedenbaantje

Foto: Funda

Je wilt graag in een appartement wonen, maar liever geen trappen klimmen of met de lift naar boven moeten. Dan is dit appartement aan het Benedenbaantje ideaal: je woont op de begane grond. Er zijn twee slaapkamers, een lichte keuken en een balkon.

Jacob Jordaenstraat

Foto: Funda

De Jacob Jordaenstraat is een doodlopende straat, zodat je hier lekker rustig woont. Het huis heeft een uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers, kunststof kozijnen en een gezellige tuin.

Verhuisplannen? Lees dan ook dit:

bergse dumphal

Meubelen van de Bergse Dumphal: nieuw en topkwaliteit (en voor een prijs waar je blij van wordt)

De Bergse Dumphal is groot geworden door de handel in gebruikte meubelen. Maar sinds enkele maanden ...
de parket en laminaatwinkel

Dit is waarom pvc dé populairste vloer is van dit moment

Waarom is pvc zo in opkomst? De neppe uitstraling zoals die vroeger was is al lang niet meer. Sterke...
sfeertuin open

Tuincentrum De Sfeertuin gaat open met een nóg groter assortiment

De lente komt eraan, hoe fijn is het om je tuin weer fris en fleurig te hebben! Kan jij ook niet mee...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.