Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x huizen in Bergen op Zoom die een half miljoen euro of meer kosten

Door Joost Verdult 19 september 2020

Poen, doekoe, floes of knaken: we hebben het hier over geld. Om een huis in Bergen op Zoom te kopen, heb je vaak heel wat hiervan nodig. En in sommige gevallen heb je héél veel nodig. Geef die geldboom in je achtertuin maar eens wat extra water: deze zeven huizen in Bergen op Zoom kosten een half miljoen euro of meer.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Heimolen

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Op zoek naar huizen in de omgeving van Bergen op Zoom die een half miljoen euro of meer kosten? Deze villa in Heimolen gaat daar zelfs nog een paar ton overheen. Voor €845.000,- k.k. krijg je een modern megahuis met ontzettend veel lichtinval. Daarnaast heeft heel het pand vloerverwarming, krijg je een overdekt terras en heb je een tuin die rondom het huis loopt. Het enige wat je nodig hebt, is een klein miljoentje.

Binnenwegje

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Als je dit huis aan het Binnenwegje kan kopen, weet je zeker dat je jouw geldboom goed verzocht hebt óf er staat Dagobert Duck in je paspoort. Enfin, voor dit perceel van maar liefst 2.550 m² leg je €1.190.000,- k.k. neer. Natuurlijk krijg je dan een eigen garage, een open haard en staat er een kookeiland in je woning. Maar dan zijn we er nog niet. In een van de slaapkamers staat een bad én douchecabine, kan je rekenen op een enorme tuin met vijver en woon je in een groene omgeving.

Engelsestraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Heb jij niets met het buitengebied en woon jij het liefst zo dicht mogelijk bij de Grote Markt? Ga dan eens met je zak geld kijken bij dit huis in de Engelsestraat. Hier heb je een dakterras met uitzicht op de Peperbus én heb je een stadstuin op de begane grond. Liefhebbers van oude schuifdeuren en glas in lood zullen hier de tijd van hun leven hebben. De grote kers op de taart ligt onder het huis. Dit pand in de Engelsestraat heeft namelijk een enorme (wijn)kelder.

Het Laag

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Veel huizen die een half miljoen euro of meer kosten, vind je aan de randen van Bergen op Zoom. Zoals deze woning die staat op een enorme lap grond. Net zoals de familie Meiland in Frankrijk, heb jij jouw eigen ‘chateau’ in de gemeente Bergen op Zoom. Zeker wanneer jij een paardenliefhebber bent, voel jij je hier als een God in Frankrijk. Zo heb je een paardenhouderij aan huis met onder andere een binnenrijbaan, buitenrijbaan en in totaal 31 stallen.

Heimolen

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Terug naar de Heimolen. Ook dit enorme woonhuis staat daar te koop. Hoewel het al wat langer op Funda staat, is dit huis zeker de moeite waard om te bezichtigen als je net de loterij gewonnen hebt. Net zoals veel van de andere huizen die vijf ton of meer zijn, heeft dit pand een kookeiland en een grote tuin. Daarnaast vind je er een whirlpool, is er een enorme garage en zijn er in totaal drie toiletten.

Zuivelstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Dit pand staat al een lange tijd te koop, maar het blijft een traktatie voor je ogen als je van historische panden houdt. Woon in het laatste complete woonhuis van de Zuivelstraat en geniet van de Peperbus als uitzicht. Ook het winkelpand dat er rechts naast ligt, hoort bij het pakket. Als je deze huizen koopt, moet je wel een klusser zijn of er een inhuren. Hoewel er veel oude elementen aanwezig zijn, kunnen de panden zeker een opknapbeurt gebruiken.

Zuid-Oostsingel

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De meeste bijzondere woning van dit lijstje vind je misschien wel in de Zuid-Oostsingel. Naast een vrijstaande woning met oprit en tuin heb je een inpandige garage, kantoor en een enorme loods. Begin jij hier je nieuwe winkeltje of heb jij gewoon enorm veel spullen die je wilt opslaan? Op deze plek kan je ze zeker kwijt.

Lees meer:

woz-waarde bergen op zoom woningsdag 2020 koningsdag 2020 nederlandse vlag nederland

Woningwaarde hoger dan ooit: dit is de WOZ-waarde in Bergen op Zoom

Elke gemeente maakt jaarlijks een inschatting van wat een huis waard is. Dat noemen we de WOZ-waarde...
bomen bergen op zoom applaus bergen op zoom dikke boom gouvernementsplein centrum vanaf peperbus

Schaduw én minder heet: zoveel bomen staan er in jouw wijk

In groene gemeenten hebben bewoners het minder warm. Misschien zou je het niet zeggen, maar vergelek...
v saplab chris van eekelen joycompany sapjes smoothies groene bus

Chris trekt met zijn sapbus de Bergse wijken in: ‘Ik dacht: laat ik het eens proberen’

Heb je wel eens een groepje mensen door de Bergse binnenstad zien steppen? Of was je een lange tijd ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.