Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de woningen in Bergen op Zoom waar jij direct verliefd op wordt

Door Joost Verdult 17 september 2019

Een huis is meer dan stenen met cement ertussen. Het is een plek die aan moet voelen als een warm bad, op een perfecte locatie. Een aantal pareltjes van woningen in Bergen op Zoom hebben wij voor je op een rij gezet. Dus begin maar met verliefd te worden op een van deze woonhuizen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fluwelenbroekstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

In vrijwel alle opzichten is dit huis een perfecte starterswoning. Je hebt voldoende plaats voor je kleine gezin, terwijl je midden in de binnenstad woont. Van de woningen die online staan in Bergen op Zoom, heeft dit huis nog een voordeel. Je woont naast café de Ponderosa. Na het drinken van iets lekkers, zou je er zelfs voor kunnen kiezen om thuis naar de wc te gaan. Handig, nietwaar? Al kan je natuurlijk ook lekker thuis wat drinken, net zo gezellig!

Eikstraat

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Noem het een kluswoning met potentie. Tenminste, als je dat wilt doen. Je kan het tenslotte ook uitbesteden of je laat het pand gewoon hoe het is. Met een vraagprijs van 140.000 euro heb jij vast nog wel wat geld over om het mee te pimpen. Behang je muren met bladgoud en werk je trap af met diamanten. Wat je ook doet: jij kan de toekomstige koning(in) worden van dit paleisje met potentie.

Noordzijde Haven

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Waar bij het vorige huis klussen geen overbodige luxe was, is wonen in dit pand aan de Noordzijde Haven zonder zorgen. Met een prachtige badkamer, keuken en openslaande tuindeuren is het enige dat je hier nog hoef te doen, genieten. Een paradepaardje van dit huis is voor de liefhebbers van oude huis toch zéker de slaapkamer op zolder. De karakteristieke houten balken nemen je iets voordat je naar droomland gaat mee naar het Bergen op Zoom van honderden jaren geleden.

Hoefijzer

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Voor 249.000 euro kan deze ruime twee-onder-een-kapwoning met 3 slaapkamers van jou zijn. Met een perceeloppervlakte vaan 189 m² en een woonoppervlakte van 107 m² is dit huis in de Hoefijzer een koopje. Maar dan zijn we er nog niet. Ook een hobbyzolder, garage en een onderhoudsvriendelijke achtertuin zijn in het totaalbedrag opgenomen.

Gertrudisboulevard

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wil je in de buurt van de stad wonen, maar moet de plaats toch groen en rustig zijn? Dan hebben we perfect nieuws voor je: jouw droomappartement lig in de Gertrudisboulevard. Aan de rand van stadspark Kijk in de Pot geniet jij op de derde woonlaag van een uitzicht waar mensen in het bos zelfs jaloers op zouden zijn. Hoor in een van de drie slaapkamers de vogels fluiten terwijl je wakker wordt of spot ze met je verrekijker op je grote balkon dat rond de woning loopt. Tel daar een kelderbox en een eigen parkeerplaats bij op en je begrijpt waarom wonen in de Gertrudisboulevard gelijkstaan aan genieten.

Lees meer:

Da’s nog eens leuk: je kunt €100,- winnen met jouw mening over indebuurt

Na die peperdure vakantiemaanden kan je bankrekening ongetwijfeld een oppeppertje gebruiken. Wij wer...
popmonument markiezenhof dio

[video] Wat een feest! Zo ging het eraan toe tijdens PopMonument

'Als ik terug kon in de tijd...' Dan konden we weer opnieuw genieten van PopMonument. Afgelopen week...
tanja eigenwijsjes bergenaar vd week

Tanja doet naast haar fulltimebaan iets héél anders: ‘Het is een uitlaatklep’

Muziek maken, gedichtjes schrijven en foto's schieten. De 34-jarige Tanja is een creatieve duizendpo...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.