3 x binnenkijken bij Bergenaren met slimme interieuroplossingen

Aangeboden door PRACHT Wonen

Altijd leuk om even te gluren bij de buren, toch?! Deze stadsgenoten hebben hun interieur samen met PRACHT Wonen een volledige make-over gegeven. “Mensen moeten weten dat we dit assortiment gewoon in Bergen op Zoom hebben”, aldus Bergenaar Debbie.

Ben jij al eens in de PRACHT Design Store geweest? Al meer dan 90 jaar kun je hier terecht voor interieuradvies en prachtige producten. Van elektronica van topkwaliteit tot sfeervolle verlichting en de mooiste meubels. Hoe je thuis de slimste oplossingen kan toepassen laten een paar enthousiaste stadsgenoten zien.

1) Debbie en Thomas

“We liepen alleen maar even binnen bij PRACHT om te kijken naar een nieuwe televisie”, vertelt Debbie. “We raakten in gesprek met Jean Pierre en kwamen erachter dat PRACHT ook adviezen geeft over woonhuisinterieur en klanten begeleidt bij restyling. Eigenlijk hadden we dat hard nodig. We waren niet tevreden met de indeling van onze grote L-vormige woonkamer.”

Lees verder onder de na-foto’s >

Jean Pierre kwam langs bij Debbie en Thomas om eens goed in kaart te brengen waar het stel naar op zoek was. Kort daarna liet hij een aantal driedimensionale tekeningen zien met verschillende kamerindelingen. Hierbij kwam het idee van een room divider telkens naar voren, waarbij de open ruimte in tweeën werd gedeeld. “Voor de materialen, kleuren en stoffen gingen we terug naar de winkel”, vertelt Debbie.

Debbie en Thomas zijn erg tevreden met het eindresultaat. “We hebben nu kerst met familie en kinderen gevierd, en de kamer functioneert precies zoals we wilden. Zowel als we met z’n tweeën of met het hele gezin zijn. Dat is zo fijn! Mensen moeten weten dat we dit assortiment gewoon in Bergen op Zoom hebben. Een totaaladvies toegespitst op wie jij bent, dat vind je niet bij grote ketens.” Meer over de make-over bij Debbie en Thomas en welke items er zijn gebruikt lees je hier.

2) Hans en Miranda

“Ons droomhuis hadden we gevonden”, vertelt Miranda. “Maar toen Hans en ik over de inrichting praatten, konden we niet anders concluderen dan dat onze smaken verschilden. Vooral voor onze woonkamer zochten we een stijl waar we ons allebei in konden vinden. Als je er samen niet uitkomt, is het fijn als een ander ideeën inbrengt. In ons geval was dat Jean Pierre van PRACHT Wonen.”

Lees verder onder de na-foto’s >

Na een aantal ideeën van Jean Pierre viel het stel voor de opstelling die er nu staat, waarbij de banken de woonruimte in tweeën delen. “Dat was meteen een verrassende stap in de goede richting. Daar waren we zelf zeker niet opgekomen.”

Nadat het interieur op zijn plek stond, kwam de verlichting aan bod. “Er is hiervoor een verlichtingsplan gemaakt, rekening houdend met ons budget. Ik wilde overal dimmers op die ik kan bedienen vanaf mijn iPad. Alle verlichting samen maakt alles extra sfeervol. Met behulp van PRACHT voelen wij ons nu echt thuis. Ons gezamenlijk plekje”, besluit Miranda. Meer over de make-over bij Hans en Miranda en de items die zijn gebruikt lees je hier.

3) Judith en Ward

Judith en Ward zochten een nieuwe fauteuil. In de etalage van PRACHT spotte Judith precies wat ze zocht. “Maar welke kleur willen jullie?”, vroeg Jean Pierre toen het stel langs kwam. “We hadden de keuze uit duizend en één verschillende kleuren en materialen”, vertelt Judith. “Daarop vroegen we of Jean Pierre bij ons thuis kon komen kijken.”

Lees verder onder de na-foto’s >

“Ik vroeg Jean Pierre: jij komt met een frisse blik. Wat vind jij nou van het geheel in deze kamer, eerlijk zijn. Hij gaf toe dat het huidige karpet te druk was bij de kleur die we hadden gekozen voor de fauteuil én dat het kastje en het televisiemeubel met alle elektronica storend waren. Die avond besloten we dat de rest ook moest worden aangepakt.”

Na samen geschetst te hebben met Jean Pierre is het stel erg blij met het eindresultaat. “Het is echt verbluffend! Zo is de televisie volledig in de kast geïntegreerd. Die hebben ze heel professioneel opgehangen met de muziekinstallatie van Bose eronder. Richard van PRACHT heeft hier een speciale beugel voor gemaakt. Het geluid dat deze installatie teweeg brengt, is machtig.” Meer over de make-over bij Judith en Ward en de producten die zijn gebruikt lees je hier.

Ben jij benieuwd wat PRACHT Wonen voor jou kan betekenen? Kijk gerust vast even rond op de website of kom een kopje koffie drinken in de winkel.

PRACHT Wonen

Bosstraat 5, Bergen op Zoom

Nu gesloten

Meer informatie

PRACHT Wonen

Bosstraat 5, Bergen op Zoom

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Vers op de markt: deze huizen in Bergen op Zoom staan nét op Funda”

Vers op de markt: deze huizen in Bergen op Zoom staan nét op Funda

uitzicht peperbus postcodes bergen op zoom centrum Peperbus grote markt overzicht terras uitzicht monumenten spirtus markiezenhof
Ga naar “Bergen op Zoom vs. de rest van Nederland: zoveel huis krijg je voor hetzelfde bedrag”

Bergen op Zoom vs. de rest van Nederland: zoveel huis krijg je voor hetzelfde bedrag

krabbenfoor stadhuis grote markt brabant vlag stad binnenstad boven overzicht
Ga naar “Nieuwe cijfers! Zo hoog is de woningnood in Bergen op Zoom”

Nieuwe cijfers! Zo hoog is de woningnood in Bergen op Zoom

woningnood te koop verkocht huis huizen huizenmarkt

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Alle Coca-Cola, Fanta en Sprite literflessen van € 7,80 voor € 5”

Alle Coca-Cola, Fanta en Sprite literflessen van € 7,80 voor € 5

  • Geldig t/m 14 augustus 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50”

Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Bag it up! The folding travel bag € 19,99”

Bag it up! The folding travel bag € 19,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Alle AH Bakkersbrood Les Pains heel van € 4,78 voor € 3,58”

Alle AH Bakkersbrood Les Pains heel van € 4,78 voor € 3,58

  • Geldig t/m 14 augustus 2022

Agenda

Ga naar “Brand Parkies 2022”

Brand Parkies 2022

  • Van 14 jul t/m 18 aug
palm parkies evenementen bergen op zoom augustus
Ga naar “Popmonument 2022”

Popmonument 2022

  • 10 september 2022
popmonument bergen op zoompopmonument bergen op zoom
Ga naar “Open Monumentendag Bergen op Zoom”

Open Monumentendag Bergen op Zoom

  • Van 10 sep t/m 11 sep
Lievevrouwestraat gevangenpoort monument open monumentendag bergen op zoomLievevrouwestraat gevangenpoort monument open monumentendag bergen op zoom
Ga naar “Vastenavendbeurs ’t Veldteke”

Vastenavendbeurs ’t Veldteke

  • 24 september 2022
Vastenavendbeurs ’t VeldtekeVastenavendbeurs ’t Veldteke
Ga naar “Burendag Bergen op Zoom”

Burendag Bergen op Zoom

  • 24 september 2022
burendag bergen op zoom