Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dat je hier ook je trap kunt laten bekleden?

Aangeboden door Mooie Vloeren van Mano 28 februari 2019

Hoewel de winkel van Mooie Vloeren van Mano niet eens zo superlang in het Vierkantje zit, is Mano Demmers al flink aan het uitbreiden. Mano heeft namelijk iets nieuws: je kunt er namelijk je trap laten bekleden. 

“Tegenwoordig is het helemaal hot dat mensen hun trap laten bekleden”, zegt Mano. Je kunt het op verschillende manieren laten doen en de prijs, die kun je zo gek maken als je zelf wilt.

Makkelijk in onderhoud

“Ik verkoop hier compleet nieuwe treden, die helemaal over je oude traptreden heen vallen.” De antisliplaag maakt de trap heel veilig en voor iedere trapsituatie is er een oplossing. “Zo kun je bijvoorbeeld alleen de bovenkanten bekleden of ook de zijkanten. Wat je zelf mooi vindt. Je kunt er zelfs led-verlichting bij nemen, die aanspringt als je de trap oploopt.” De traptreden zijn van pvc wat in onderhoud heel makkelijk is.

Tekst loopt door onder de foto.

traprenovatie
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Metamorfose

Tegen een relatief scherpe prijs kun je dus je hele trap opnieuw laten bekleden. “Mensen schrikken hier niet van de offerte. En reken maar uit wat het qua tijd en geld kost als een trap om de paar jaar moet verven. Wij leggen de treden erin en voor de komende jaren ben je klaar. Sterker nog, ik geef 15 jaar garantie.” Zo heeft Mano vorige week in een oude dijkwoning de hele trap opnieuw bekleed. “Dat huis was 90 jaar oud en de trap was niets meer waard. Om 08.00 uur ’s ochtends zijn we begonnen en om 14.30 uur konden die mensen weer op de trap lopen. Dat was gewoon een complete metamorfose!”

Ben jij benieuwd of dit ook iets voor jou is? Ga dan eens langs Mooie Vloeren van Mano in de Kortemeestraat. Mano laat je alles zien.


Meer over Mooie Vloeren van Mano ontdekken?

Mooie Vloeren van Mano speciaalzaken

Vandaag gesloten

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

foto fam Nooijens tbv in de buurt dec 18 (1)

Ferdy en Ilona hebben een landelijk interieur en hier kopen ze het liefst hun vloer

Liefhebbers van een landelijke inrichting kijken hun ogen uit bij het sfeervolle huis van Ferdy en I...

adv.