Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen inspiratie voor je surprise? Kaldi in Bergen op Zoom heeft de oplossing

Aangeboden door Kaldi 22 november 2019

De sinterklaasperiode brengt stress met zich mee. Niet omdat je kans maakt om met de zak mee naar Spanje te moeten, maar omdat je nog een surprise moet scoren. Ben je even inspiratieloos, maar wil je toch knallen met een cadeau waar iedereen sprakeloos van is? Snappen we. Met de hulp van Kaldi in Bergen op Zoom wordt een cadeau meer dan inpakpapier met een strik.

Bij Kaldi in Bergen op Zoom kan je alle kanten op. Of je nu een espressomachine zoekt, koffiebonen wilt kopen of een high tea cadeau wilt doen: bij de koffiezaak in het Vierkantje vind jij precies dat koffieproduct waar je naar op zoek bent. Wil je dit jaar eens écht Sinterklaas spelen en niet weer een geschenkverpakking met douchegel of sokken geven? Pak dan op de meest bijzondere manier uit en geef iemand een baristacursus cadeau. Bijkomend voordeel: ook jij profiteert daar dan van, heerlijk!

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: AFP/Stan Honda
Op welke manier zet jij je koffie? Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande

Sinterklaas- en kerstpakketten

Stel je voor: je krijgt een mand met koffiekopjes, de meest verse koffiebonen van topkwaliteit en een bijzonder hulpmiddel om je koffie te zetten, zoals een Chemex (zie foto hierboven). Hoe leuk is dat? Vergeet de kerstkrasloten of een kookboek om soep te maken en ga eens voor de originele cadeau’s. Stap binnen bij Kaldi en laat je eigen cadeaupakketten samenstellen. Vaarwel sinterklaas- en kerststress, hallo cadeautje waar iedereen jaloers op is.

Koffiemachines en -bonen

Wil jij met één druk op de knop cappuccino kunnen drinken of maal jij liever zelf je koffiebonen en schuim je de melk van je latte op? Bij Kaldi in Bergen op Zoom vind je de koffiemachine die bij jouw drukke leven past. Liever een machine die voor de echte fijnproever is? Of je nu een koffieliefhebber of een barista bent, bij de koffiezaak in het Vierkantje vind je de machines en bonen die bij jouw smaak passen. Extra leuk: koop jij een espressomachine? Dan krijg jij een koffiebonenpakket cadeau ter waarde van € 50 én geven ze een servicepakket weg. Dit houdt in dat Kaldi het apparaat gratis thuisbezorgd en installeert. Daarnaast krijg je ook nog eens een thuisworkshop ter waarde van € 50. Niet verkeerd toch?

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande

Workshops tot koffie-expert

Wil jij een koffiekenner worden? Zie jij het zitten om de verschillende zetmethodes van Chemex, V60 of AeroPress te leren kennen? Geef dan jezelf een baristaworkshop cadeau, iets dat trouwens ook leuk is om te geven. Leer alles over de herkomst, smaak en variëteiten van koffiebonen en ervaar zelf hoe een echte barista zich ook voelt. Want hoe leuk is het om een hartje in je melkschuim te maken van je cappuccino? Tijdens de workshop maak je een begin met latte art en leer je hoe je de mooiste figuren met opgeschuimde melk maakt. Leuk om zelf te doen, maar ook om cadeau te geven!

(Tekst loopt verder onder de sfeerimpressie van de baristaworkshop)

De espresso wordt gezet. Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Ondertussen wordt de volle melk in het kannetje geschonken. Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Vervolgens schuimt de barista de melk op. Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande
Het resultaat mag er zijn! Foto: Kaldi Bergen op Zoom/Robby van der Zande

Bekijk het aanbod

Wat je nu het best kan doen? Even langs Kaldi gaan om het aanbod te checken. Laat je adviseren (en trakteer jezelf gelijk op een kopje koffie). Zo eenvoudig (én lekker) was jouw zoektocht naar een surprise nog nooit.


Meer over Kaldi ontdekken?

Kaldi koffiebars

Gesloten09:00 - 17:00

Kremerstraat 14, Bergen op Zoom

Bekijk meer:koffiebars

Lees meer:

kaldi bergen op zoom

Kaldi opent winkel aan de overkant

Kaldi in de Kremerstraat heeft vanaf vandaag, donderdag 27 juli, twee panden: een koffiecorner aan d...
kaldi-opent-winkel-in-bergen-op-zoom

Kaldi opent nieuwe koffiewinkel en heeft voor de thuisbarrista een toffe aanbieding

Naast koffiecorner met heerlijke espresso's, taarten en lunchgerechten, heeft Kaldi precies aan de o...
koffiepads

MAG DAT: je gebruikte koffiepads bij het gft-afval gooien?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

adv.