StudentenMacBook.nl trakteert studenten op flinke korting

Aangeboden door MacRelife 8 juni 2018

Als je veel onderweg bent, online werkt en je vrije tijd op Netflix doorbrengt, is het fijn om een compacte laptop te hebben. StudentenMacBook.nl heeft daarom iets nieuws voor studenten: op het hele assortiment MacBooks krijg je studieadvies op maat, twee jaar garantie en een flinke studentenkorting.

Wij kletsen bij met Esmee van Es (20) die vertelt over haar aankoop bij StudentenMacBook.nl. Ze reist veel, studeert en werkt als influencer op Instagram onder de naam @esmeevanes: “Als ik een afspraak heb in een restaurant staat een MacBook gewoon veel professioneler.”

Van Ibiza naar school

Als we met Esmee bellen, is ze aan het werk in Ibiza. “Hier loop ik het afgelopen halfjaar stage”, vertelt Esmee, die studeert aan de mbo-opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen. Na haar studie gaat ze doorstuderen in Amsterdam. “Ik ga de opleiding Media, Informatie & Communicatie doen en dan is het hebben van de juiste laptop heel belangrijk en handig. Die ik nu heb, is helemaal kapot en ik ben gewoon toe aan een nieuwe!”

Handig onderweg

“Ik snap zelf helemaal niets van inches, gigabytes en al die techniek. Dus ben ik blij dat Jelmer van StudentenMacBook.nl weet welke laptop het beste bij mij past. Voor mij is het belangrijk dat de laptop compact is, omdat ik elke dag op de fiets naar school ga en daarna vaak nog even de stad induik”, vertelt Esmee. Zo adviseert Jelmer haar de Macbook Air: “Deze laptop is populair vanwege de lange accuduur, en zijn compact- en snelheid. Daarnaast is hij lekker licht. Het is vooral een ideale laptop voor onderweg.”

Kortingscode

Tegenwoordig kan je als student niet meer om een laptop heen. Daarom heeft StudentenMacBook.nl nu een mooie actie: studenten krijgen namelijk 10% korting op hun aankoop. Ga naar StudentenMacBook.nl en gebruik de kortingscode: INDEBUURT10. Naast korting, geven de medewerkers studenten veel uitleg over welke laptop het beste bij de studiekeuze past en twee jaar garantie op de aankoop. Je kan jouw aankoop ook in een fysieke winkel doen, namelijk bij MacRelife aan de Bosstraat in Bergen op Zoom.

smb-pro
Foto: StudentenMacBook.nl

Deze bijdrage wordt je aangeboden door MacRelife. Meer over MacRelife ontdekken?

MacRelife elektronicawinkels

Nu gesloten13:00 - 18:00

Bosstraat 34, Bergen op Zoom

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.