Nieuwe ondernemer, feest en korting in de Sint-Josephstraat

Aangeboden door Ondernemersvereniging Sterck 23 januari 2018

Een walhalla aan schoenen, even naar de kapper en een lekker hapje eten en drinken. In de Sint-Josephstraat kun je gezellig shoppen! Tijd om deze straat eens in het zonnetje te zetten. Dat doen we met verhalen van ondernemers én leuke kortingen. 6 x dit is de Sint-Josephstraat:

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wist je dat er nieuwe ondernemer komt?

mega-vitaal
Nieuwe eigenaar Harold Mossinkoff (linkds) met winkelmedewerker (rechts)

Op 1 februari wordt Harold Mossinkoff de nieuwe eigenaar van Subbs Vitamines in de Sint-Josephstraat. En verandert de winkelnaam in Mega Vitaal. Na 13 jaar draagt Ria van Vlist, de huidige eigenaresse, het stokje over aan Harold. Ria: “Een frisse wind is nodig in Bergen op Zoom.”

Harold grijpt deze uitdaging met beide handen aan: “Ik geloof sterk in gezonde voeding. Hier verkopen we alleen maar puur en zuiver uit de natuur. Daarnaast zijn de medewerkers ongelofelijk belangrijk voor het geven van advies, en dat kunnen wij de klanten bieden.” Wij wensen Harold en zijn team veel succes!

Lees verder wat er nog meer in de Sint-Josephstraat gebeurt.

Shoppen met korting

bergse-aanbiedingen-leegverkoop-1

Jawel, deze maand krijg je leuke kortingen in de Sint-Josephstraat:

  • 20% korting op je aankoop bij Vila en Pieces – bij besteding vanaf €25,- geldig t/m 28-02-2018
  • De hele maand februari ontvang je 10% korting op een product naar keuze bij Top 1 Toys

Lees verder wat er nog meer in de Sint-Josephstraat gebeurt.

Hoera! Boulangerie Bernard bestaat 25 jaar

bernard

Het enthousiasme van eigenaresse Ria de Jager werkt aanstekelijk: “Als je goed voor klanten zorgt dan krijg je hier ook iets voor terug. Hoe kun je anders 25 jaar lang een horecagelegenheid staande houden?”

“Omdat het feest is hebben we het Broodje Bernard tot actie-broodje benoemd. Deze topper is voorzien van gerookte paling, Hollandse garnaaltjes en verse zalm op een heerlijk ambachtelijk gebakken broodje.”

En Ria haalt een frisse wind door de naam: “We nemen afscheid van ‘Boulangerie’ en we introduceren: ‘Brasserie’. Deze naam past ons nu beter.” Dus knoop dat vast goed in je oren!

Lees verder wat er nog meer in de Sint-Josephstraat gebeurt.

De ondernemers aan het woord

Jan Luteijn samen met zijn dochter Angelina in de winkel. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Al ruim acht jaar komt de heerlijke geur van kip je tegemoet als je door de Sint-Josephstraat loopt. Eigenaar Jan: “Veel mensen komen echt voor de kippiepan hier naar toe. Maar we merken ook dat veel mensen op de geur afkomen.” Ook zijn dochter Angeline werkt alweer zes jaar in de zaak: “Vooral het contact met klanten vind ik erg leuk.”

Als we verder door de Sint-Josephstraat lopen valt onze blik op een groot geel hart op het raam van kapsalon Parmeesa. De losse briefjes staan vol met complimentjes: ‘Toffe, zeer goede kapster’, ‘Neemt de tijd voor je!’ zijn een aantal quotes die erop staan. Eigenaresse Anoeska: “Het is hier gezellig! En vooral in de weekenden lekker druk! We krijgen veel leuke reacties en shoppende mensen die even binnenstappen.” Wat handig is, je kan hier ook zonder afspraak terecht.

Ook spreken we met Rien van de Zigger Tabak & Cadeaushop: “Het is fijn om in één van de drukste winkelstraten van de stad te ondernemen. Veel mensen komen vaak gericht naar de winkel, echt voor tabak.”

Lees verder wat er nog meer in de Sint-Josephstraat gebeurt.

 

De winkelstraat in cijfers

aanbiedingen-van-de-week-7

Benieuwd hoeveel ondernemers er in de Sint-Josephstraat zijn gevestigd? Wij zochten het voor je uit: de Sint-Josephstraat telt maar liefst 33 winkels. Dus dat is leuk shoppen in deze straat!

Uit de oude doos

josephstraat-hier-zit-nu-xenos
Dit is de Sint-Josephstraat gezien in noordelijke richting met uiterst rechts de voormalige Rectoraatskerk (het Smitskerkje) en op de achtergrond de R.K. St. Josephkerk (de kerk van Jooren). Links het latere Sint-Josephplein en uiterst links de (nog lange) Rozemarijnstraat.

 

josephstraat-hier-zit-nu-xenos
Dit is het pand waar nu de Xenos is gevestigd.

Genoeg te beleven in de Sint-Josephstraat! Dus hup de stad in en shoppen maar!

Ondernemersvereniging Sterck gemeentediensten

Postbus 18008, Bergen op Zoom

Bekijk meer:gemeentediensten
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.