Met een kleine aanpassing je complete interieur opfrissen: Marijke laat zien hoe dat moet

Aangeboden door MS Wandbekleding 24 december 2018

Je hebt de sleutel van je nieuwe huis of wil iets veranderen aan je interieur? Dan is het de moeite waard om op zaterdag 29 december langs MS Wandbekleding te gaan. Hier vind je alles op het gebied van raamdecoratie. Eigenaresse Marijke Suijkerbuijk organiseert een open huis met hapjes en drankjes.

Marijke runt al dertig jaar haar zaak in Bergen op Zoom en weet als geen ander wat bij iemand past. “Ik heb heel veel mensenkennis en juist daarom vind ik het zo leuk om advies te geven. Dat doe ik hier in de winkel en bij mensen thuis”, zegt Marijke.

Nét weer anders

Ben je op zoek naar net iets anders? Dan zit je bij haar winkel goed. “Natuurlijk verkoop ik hier ook effen gordijnstoffen, maar vooral veel aparte kleuren en designs. Eigenlijk alles op het gebied van raamdecoratie: houten jaloezieën, plissé gordijnen, in betweens, overal-, en rolgordijnen.” In totaal heeft ze wel zo’n 500 verschillende soorten stalen in haar winkel aan de Huijbergsestraat. Wat leuk is: Marijke helpt ook lokale ondernemers op weg. Zo hielp ze Femke de Bruijn van Stadsbrasserie Thalia bij het vinden van bijpassende rolgordijnen.

thalia nieuw
Dit zijn de rolgordijnen die Marijke plaatste bij Stadsbrasserie Thalia.
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Vrijblijvend binnenstappen

Je hoeft je niet verplicht te voelen om iets te kopen. “Ik vind het al leuk als mensen binnenstappen. Dit is de eerste keer dat ik een open huis organiseer en ik wil dat mensen zich welkom voelen.” Marijke laat je graag zien wat ze allemaal verkoopt met de kwaliteit en service die ze daarbij biedt. “Er zijn zóveel stalen en kleuren, dat moet je gewoon in het echt zien.” Dat kan op zaterdag 29 december van 10.00 tot 17.00 bij haar winkel aan de Huijbergsestraat onder het genot van een hapje en drankje.

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: MS Wandbekleding
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

MS Wandbekleding woonwinkels

Vandaag gesloten

Huijbergsestraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees ook: 

ms wandbekleding

Wat doet dat boek daar in de Huijbergsestraat?

Nieuwsgierig als wij zijn, viel ons oog op een fotoboek in de Huijbergsestraat. Met prachtige bloemp...

adv.