Een MacBook kopen en geld overhouden: zo doe je dat

Aangeboden door MacRelife 21 november 2017

Je zit er iedere dag wel even op: om snel iets op te zoeken, een mail te versturen of om lang uitgestrekt op de bank een serie te kijken. We hebben het natuurlijk over je laptop. Omdat je er heel wat uren op doorbrengt, wil je natuurlijk wel een kwalitatief goed exemplaar. Wil je daarnaast ook nog wat geld overhouden (wie niet?!), dan moet je naar MacRelife.

De Bergse Thomas Istha is jaren geleden gestart met het repareren van Mac apparatuur bij mensen thuis. Er kwam steeds meer vraag naar goedkope Mac apparatuur, dus gaf Thomas bestaande Macs een nieuw leven. Dat ging zo goed dat hij een jaar geleden een pop-up winkel startte aan de Bosstraat.

Mac apparatuur die jaren meegaan

Of je nu op zoek bent naar een MacBook, iMac, iPhone of iPad, je koopt het hier voor een mooie prijs. MacRelife geeft Mac apparatuur een nieuw leven. Hoe ze dat doen? Shopmanager Casper: “Wij hebben allemaal een enorme passie voor Apple. Onze productkennis is op peil en de service is net als bij Apple een groot focuspunt in onze winkel. Je kunt hier ook terecht voor reparaties en dat doen we allemaal in Bergen op Zoom.” Of je nu een softwareprobleem, kapot scherm of een apparaat hebt dat niet meer opstart, loop gerust eens naar binnen. En misschien nog wel het grootste voordeel van MacRelife, op al de apparatuur krijg je twee jaar garantie.

macrelife-bergen-op-zoom-macbook
Fotografie: MacRelife

Black Friday topper

Een mooie laptop, telefoon of iPad, koop je natuurlijk niet dagelijks. En héél goedkoop is het ook niet. Maar dit is er wel een voor op je verlanglijstje. Of om iemand te verrassen, bijvoorbeeld een studiebol die met een goede laptop nog betere cijfers haalt. MacRelife heeft met oog op de feestdagen een toffe Black Friday actie. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november profiteer je van 15% korting op alle Mac producten in de winkel. Dat is nog niet alles: de bestseller MacBook Air 13”- 1.7 i5 4GB is alleen dit weekend afgeprijsd van €699,- voor €579,-. Dus haast je naar de winkel!

macrelife-bergen-op-zoom-macbook
Fotografie: MacRelife

MacRelife

elektronicawinkels

nu open10:00 - 18:00

Bosstraat 34, Bergen op Zoom

Bekijk meer:elektronicawinkels