Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Intratuin Halsteren maakt zich al op voor kerst: dit jaar 1200 m2 groter én met bijzondere BN’er

Aangeboden door Intratuin Halsteren 12 september 2020

Sta jij in augustus voor de supermarktschappen te springen omdat de pepernoten er weer zijn? Dan hoor jij waarschijnlijk ook bij team ‘laat de kerstperiode maar beginnen’. Zorg dat je vanaf zaterdag 3 oktober niets meer in je agenda hebt staan: vanaf die datum is het weer tijd voor kerst bij Intratuin Halsteren! En die is dit jaar nog groter en specialer dan dat je gewend bent.

De kerstreis begint dit jaar op het vernieuwde voorterrein van Intratuin Halsteren, waar je wordt verwelkomd door geheimzinnige gekleurde bomen en magische klanken. Laat het avontuur maar beginnen!

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Intratuin Halsteren kerst kerstshow kerstmarkt kerstmis
Foto: Intratuin Halsteren

Magische entree

Bij binnenkomst mag je even lekker wegdromen. Laat je verrassen door de wondere wereld van kerstelven of bekijk hoe de zandtovenaar een magisch verhaal met zand vertelt. Met een chocozoen of een feestelijke wafel, ben je even heerlijk weg uit de dagelijkse realiteit.

(Tekst loopt door onder de foto)

Intratuin Halsteren kerst kerstshow kerstmarkt kerstmis
Foto: Intratuin Halsteren

Nóg meer kerstbeleving dan anders

Ben je normaal gesproken al onder de indruk van de manier hoe kerst wordt gevierd bij Intratuin Halsteren? Dan staat je dit jaar nóg iets mooiers te wachten. Het tuincentrum is namelijk 1200 vierkante meter groter dan afgelopen jaar, waardoor afstand van elkaar houden een eitje is.  Naast extra eet- en drinkgelegenheden, winterse dieren en de grootste miniatuurshow van zuidwest-Nederland (!), is er voor de kinderen een nostalgische carrousel en treintje waar ze in plaats kunnen nemen. Uiteraard is dit helemaal gratis.

(Tekst loopt door onder de foto)

Intratuin Halsteren kerst kerstshow kerstmarkt kerstmis rudolph kok bakery
Foto: Intratuin Halsteren

Deze BN’er komt naar Intratuin Halsteren

Naast oogverblindende kerstdecoraties en duizenden twinkelende lichtjes die de winkelpaden versieren, komt er een bekende Nederlander naar Intratuin Halsteren. Niemand minder dan Rudolph van Veen opent op zaterdag 3 oktober de eerste échte bakkerij in Nederland van Intratuin Halsteren. In Rudolph’s Bakery vind je lekkernijen om bij te watertanden, bereid door de patissier himself.

High tea met Santa

Na het grote succes van vorig jaar is het huis van de kerstman weer terug! Net zoals afgelopen kerst geniet je bij Intratuin Halsteren van een high tea buffet in Santa’s Home. Liefhebber van sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en een overvloed aan lekkernijen? Dan is het zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen. Iedere dag worden zoete traktaties, de hartige hapjes en verse sappen vers door Santa’s keukenchefs gemaakt. Tip! Boek voor 1 oktober en ontvang voor de 4e persoon de high tea gratis.

(Tekst loopt door onder de foto)

Foto: Intratuin Halsteren
Foto: Intratuin Halsteren
Foto: Intratuin Halsteren

Veilig en bijzonder bezoek

Intratuin Halsteren neemt maatregelen om er zo voor te zorgen dat de veiligheid van gasten en de medewerkers gegarandeerd kan worden. Daarom is de kerstshow ruim en overzichtelijk opgesteld. De looproutes zijn zo aangelegd dat het mogelijk is om voldoende afstand te houden. Ook in de horecagedeeltes is hier rekening mee gehouden. Ben je van plan om naar Intratuin Halsteren te gaan? Weet dan dat het van het najaar mogelijk is om te checken hoe druk het in de winkel is. Geniet dit najaar van de dingen die wél kunnen en laat je meevoeren door de magische kerstshow van Intratuin Halsteren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intratuin Halsteren. Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten09:30 - 21:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra
Intratuin Halsteren kerst

5 x cadeau-inspiratie om jouw huis klaar te maken voor de decembermaand

I’m driving home for Christmas, yeah! De kerstliedjes zijn weer om de radiozenders te horen, de kers...
Spiegeltent Intratuin Halsteren

Spiegeltent in Halsteren; hét decor voor Nederlandse musicalsterren

Lang in de auto zitten voor een feelgood-musical op een indrukwekkende locatie? Echt niet! In de maa...
intratuin magische show

Filmpje! Wij gingen naar een magische show bij Intratuin

Wat ga je doen als drie oppaskindjes van twee, vijf en zeven in huis hebt? Wij gingen naar de nieuws...

adv.