Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe winkel is geopend op de Bergse Plaat

Door Irma van Schaijk 16 maart 2019

Deze week is een nieuwe winkel geopend op de Bergse Plaat. Waar vroeger drogist Oerlemans zat, hebben Murat en Gulpinar nu twee zaken in één pand: Murat is opticien en Gulpinar begint hier binnenkort met make-up en visagie.

Murat is opticien en runt vanaf vorige week zaterdag Zoom Optiek in winkelcentrum ’t Kompas op de Bergse Plaat. “Ik krijg hele positieve reacties van buurtbewoners. Die zijn blij dat ze niet meer naar de binnenstad hoeven voor een bril, zonnebril of lenzen. Bovendien kun je hier gratis parkeren.”

Openingsactie

De officiële opening volgt nog, op zaterdag 30 maart. De openingsactie is echter nu al van kracht: bij aankoop van een bril de keuze uit diverse gratis monturen en voor de eerste honderd klanten een gratis ultrasoonreiniger (om je bril schoon te maken). “Wij hebben als slogan: ‘Zoom in en zie beter’, vertelt Murat. “We hebben voor iedereen een bril: instapmodellen voor een klein prijsje, maar ook modieuze merkbrillen voor jong en oud.”

Oogzorg

Tegenwoordig kun je ook een bril voor een paar tientjes halen, weet Murat. “Maar wij leveren ook oogzorg: bijvoorbeeld voor mensen met suikerziekte of droge ogen. Hier haal je niet alleen een bril, maar ook advies en garantie. Bovendien nemen we alle tijd voor onze klanten. De koffie staat hier altijd klaar!”

Make-up

De winkel is verdeeld in twee delen. In het achterste deel begint Murats vriendin Gulpinar binnenkort haar make-up en visagie salon. “Ze wordt nu al veel gevraagd voor Turkse bruiloften”, zegt Murat trots.

zoom optiek
Foto: Zoom Optiek

Lees ook:

lotje

Ook fan van Lotje? Je kunt nu een goodiebag winnen!

Als je ergens leuke spullen voor in huis, als cadeautje of voor de heb kunt halen, is het wel bij Lo...

Terugblik: Bergen op Zoom zonder de wijk de Bergse Plaat

Het mooiste plekje van Bergen op Zoom volgens Ahmet Karatepe

Tuincentrum De Sfeertuin gaat open met een nóg groter assortiment


Meer over Opticien Zoom Optiek ontdekken?

Opticien Zoom Optiek

Gesloten09:00 - 18:00

Vogelaar 30a, Bergen op Zoom

  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.