Feestje: Dependance bestaat vijf jaar en deelt cadeautjes uit

Aangeboden door InStyle 9 maart 2018

Een tweede herenmodezaak openen in onze stad? Dat was voor John en Marie-Louise Pietjouw van Instyle vijf jaar geleden een mooie stap, dus openden ze Dependance. Roy Bruijs is alweer drie jaar het gezicht van de modezaak. “Dat Dependance vijf jaar bestaat, vieren we samen met toffe merken in de winkel.”

Zo komen op zaterdag 24 en zondag 25 maart merken als Pig & Hen, Dstrezzed en Cast Iron naar Dependance. Ze vieren dat de winkel vijf jaar bestaat én geven toffe cadeautjes weg.

Shop in shop

Roy: “Op zaterdag is van 10.00 tot 17.00 uur Pig & Hen on tour in de winkel. Je kan zelf een customized armband laten maken met een uitgebreide collectie van kleuren. Kies jouw favoriet en David van Pig & Hen maakt precies wat jij mooi vindt.” Ook Dstrezzed viert feest in Dependance! “Ze komen met een eigen barman en barretje. Ze trakteren op een echte mannenborrel en je kan een Chino winnen. Heel simpel: je hoeft alleen het juiste aantal broeken te raden.”

dependance

Giveaways

En ze hebben nog meer in petto, want ook Cast Iron is aanwezig! Dit merk brengt toffe giveaways naar Dependance. Wat precies, blijft nog even een verrassing. Maar stap de winkel zéker even binnen. “We zijn heel blij dat deze merken de moeite nemen om naar Dependance te komen. Nu kunnen we echt een tof weekend organiseren voor klanten die al die jaren bij ons in de winkel shoppen, maar zéker ook voor nieuwsgierigen”, vertelt Roy.

dependance

Trends voor het voorjaar

Natuurlijk kun je er volop voorjaarsinspiratie opdoen. Roy: “Dit voorjaar zien we veel kleur, met rood en geel als seizoenskleuren. Van Cast Iron hebben we stoere jeans in de winkel én Dstrezzed komt met een sprekende collectie. Zomerse kleuren en prints.” Grotendeels zijn de collecties binnen, maar voor hoogzomer komt er nog nieuws. “Waar we heel blij mee zijn is de hippe, comfortabele jog pantalon van het merk Plain. Een ideaal broekje voor het voorjaar en verkrijgbaar in grijs, blauw, zwart en beige.” Natuurlijk verkopen ze nog meer merken bij Dependance waaronder Calvin Klein jeans, Elvine, en toffe t-shirts en zwemshorts van Dedicated.

dependance feest

Noteer 24 en 25 maart in je agenda: feest bij Dependance met toffe merken, een echte mannenborrel en ze delen leuke cadeautjes uit.

InStyle kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

Fortuinstraat 25-27, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels