Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zonnebril af en gordijn om: je kan je aanmelden voor Tusse de Schuifdeure 2020

Door Joost Verdult 13 augustus 2019

Ieder jaar in september is het weer een dingetje: de pepernoten liggen weer in de winkel. Hoewel sommigen dit aan de vroege kant vinden (maar stiekem wel kopen), hebben wij een soortgelijk nieuwtje voor je. Vergeet die lekkere bruine kleur van het reisje naar de zon, het is weer tijd voor Vastenavendnieuws. Nee, geen grap. Vanaf het moment dat je dit leest, kan je je aanmelden voor Tusse de Schuifdeure van 2020. 

Moet je de duikbrillen en snorkels van vakantie nog opbergen op zolder? Leg dan alvast ook je gordijnen gereed, want zaterdag 15 februari 2020 is het weer tijd voor Tusse de Schuifdeure in de Stoelemat. Oké, misschien is het klaarleggen van je Vastenavendkleren een tikkeltje aan de vroege kant, maar de ideeëndoos moet ondertussen al flink gevuld zijn. Je hebt namelijk tot 1 december 2019 om jezelf aan te melden.

Aanmelden voor Tusse de Schuifdeure doe je zo

Heb je dus een topidee dat je met iedereen wilt delen? Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar [email protected]. Geef aan wat je grootse plannen zijn en op welke manier je het publiek gaat entertainen. Ben je net zoals bij de Voice of Holland door de eerste selectie? Dan draait de Stichting Vastenavend de stoelen voor jou, om te luisteren naar je ideeën.

The show must go on

Mocht jij na het aanmelden van Tusse de Schuifdeure 2020 groen licht hebben gekregen, dan beginnen vanaf 15 december 2019 de eerste repetities voor jou. Dat is trouwens wel een verplicht nummertje, dus houd daar wel rekening mee. Op die manier weet jij zeker dat jij niet alleen de show steelt in de zaal, maar ook absoluut shinet op televisie.

Lees meer:

bouwclubs Open dag Bergse bouwclubs

Dat is balen! Bergse bouwclubs moeten nog even wachten op nieuw onderkomen

Hé, wat jammer! De bouw van het nieuwe onderkomen voor Bergse bouwclubs en de Stichting Vastenavend ...
optocht vastenavend Optocht Vastenavend

Bijna zomer en al bezig met Vastenavend: Eric Elich vertelt waarom

Langzaam maar zeker komt de zomer van 2019 in zicht. Wanneer je languit met zand tussen je tenen van...
vastenavend

Vastenavend 2020 in Bergen op Zoom: noteer deze data alvast in je agenda

Ook zo'n leutige Vastenavend gehad? Zo leutig, dat je nu alweer zin hebt in de volgende? Pak dan je ...

adv.