Op indebuurt willen we zo veel mogelijk leuke nieuwtjes met je delen, zodat je altijd op de hoogte bent en weet wat er speelt in Bergen op Zoom. We schrijven over de opening van een toffe winkel of een nieuw restaurant en geven tips voor het weekend, maar brengen ook grappig nieuws, verhalen uit de stad én goede kortingen en acties.

We zitten bovenop het nieuws in de stad, houden onze oren en ogen 24/7 open en doen ons best om overal als eerste bij te zijn. Maar, we kunnen onszelf niet in vijven delen. Er gebeurt zó veel in Bergen op Zoom. Een beetje hulp is welkom. Dus, heb je een leuke tip voor indebuurt? Laat het ons vooral weten! 

PS. We schrijven graag over plekken die wij leuk vinden, maar zijn daarnaast ook benieuwd naar jouw favoriete plekken in Bergen op Zoom. Vul het formulier in en geef je op voor de rubriek De favorieten van.

De Gazet Bergen op Zoom niet ontvangen? Klik dan hier.

De gouden tip:

Waar wil je ons over tippen?

Is er een website voor meer informatie?

Als je een bestand hebt ter ondersteuning, dan kan je dat hier uploaden (max. 20MB).

Met dank aan:

Kunnen we je eventueel bellen voor meer informatie?

Ja, ik ontvang ook de wekelijkse nieuwsbrief.

Je tip komt direct binnen bij de redactie van indebuurt Bergen op Zoom. We doen ons best om zo snel mogelijk en binnen een dag te reageren, maar dat lukt niet altijd.

Door te klikken op Verstuur de tip ga je akkoord met de voorwaarden van indebuurt die gelden voor het insturen van tips en/of andere content.

Contactgegevens
De Persgroep Nederland BV
Gebouw INIT | indebuurt
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam

indebuurt Bergen op Zoom
Blokstallen 2B
4611WB
Bergen op Zoom

Direct contact?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze teamleden.

Adverteren
Bekijk hier de mogelijkheden.