Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zandhappen maar! 4 x toffe beach events in Bergen op Zoom

Door Natascha Droste 4 juni 2018

Wat is er nu fijner dan met je voetjes in het zand en zonnebril op te sporten. Misschien heb jij je al ingeschreven voor één van de beachevents? Zo niet, dan kan je dat nog op de valreep doen. Wij zetten de leukste beach events voor je op een rij. En ben je niet zo sportief, neem er dan gewoon een kijkje. Dat is namelijk net zo gezellig!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Bossaball

bossaball
Foto: F!tFabriek

Bossaball is een spectaculaire sport waarbij het beste van zowel voetbal, volleybal als turnen wordt gecombineerd. Je speelt op een volleybalveld omgetoverd tot een springkussen met aan beide zijdes een trampoline!

Op vrijdag 8 juni van 19.00 tot 21.30 uur organiseert de F!tFabriek dit toernooi aan de Boulevard (op het grote veld naast de McDonalds). De teams bestaan uit maximaal zeven deelnemers, waarvan er vijf op het veld kunnen. Naast het event is er ook pannavoetbal en beachvolleybal, dus geen tijd om stil te staan! Meld je hier aan óf neem vrijdag een kijkje!

Beachvolleybal aan de Grote Markt

beachvolleybal
Foto: Sic Pugno

Voor je het weet is het zover: op 29, 30 juni en 1 juli is het 23e beachvolleybaltoernooi van volleybalvereniging Sic Pugno op de Grote Markt. Moedig de teams aan, drink een borrel op het terras en geniet van een markt vol gezelligheid! Buiten het beachtoernooi ben je altijd welkom om een keertje te komen volleyballen bij Sic Pugno.


Meer over Sic Pugno ontdekken?

Sic Pugno sportverenigingen

Botter 4, Bergen op Zoom

Bekijk meer:sportverenigingen

Beachsoccer

beach-soccer
Beach soccer aan de Grote Markt. Foto: BN DeStem

En als de zandbak er toch weer ligt, plakt de F!tFabriek er gelijk een beachsoccertoernooi aan vast. Het team bestaat uit minimaal vijf spelers tussen de 10 en 12 jaar oud. Dit toernooi is op woensdag 4 juli van 13.00 tot 17.00 uur en je kan nog inschrijven. Mail de gegevens van het hele team (naw-gegevens, school en geboortedatum per teamlid) naar [email protected].

Beachtennis

beach-tennis
Beach tennis aan de Grote Markt. Foto: Facebook Beachtennisboz

Ben jij meer van het tennissen? Dan is er op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli een beachtennistoernooi. De 5e editie van dit evenement is op de Grote Markt en inschrijven kan nog via www.toernooi.nl.

Lees ook:

rico verhoeven

Hoera! Onze Rico Verhoeven is nog steeds wereldkampioen!

We zaten vanavond weer voor de buis gekluisterd: Rico Verhoeven uit Halsteren vocht de kampioensweds...
de-schelp-bergen-op-zoom-buitenzwembad

Het is bekend: dit gaat er gebeuren met zwembad De Schelp

Dat was even schrikken: het nieuws dat zwembad De Schelp per direct werd gesloten. Nu, bijna drie ma...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.