Sinterklaas

Het Dagboek van Sinterklaas, deel 1: wat gebeurt er op de stoomboot?

Sinterklaas
15 november 2017

Sinterklaas maakt in Bergen op Zoom van alles mee. Speciaal voor indebuurt houdt hij een dagboek bij. Lees hier aflevering 1: wat gebeurt er allemaal op die stoomboot?

Opgelet: hier scoor je gratis warme chocolademelk na de Sinterklaasintocht

Eten & drinken
15 november 2017

Ga jij zaterdag ook een kijkje nemen bij de Sinterklaasintocht? Dan hebben wij leuk nieuws! Na de intocht krijg je een gratis beker warme chocolademelk bij de Hema. Het enige…

Lees hier alles over de Sinterklaasintocht, Sint’s Muziekspektakel en de voorstellingen in De Maagd

Uitje van de week
15 november 2017

Komend weekend is het dan zover: Sinterklaas komt naar Bergen op Zoom! Zaterdag is het intocht, zondag het grote Muziekspektakel! Zet je schoentje dus maar vast klaar!

Hou indebuurt in de gaten: wij brengen je het dagboek van Sinterklaas [VIDEO]

Sinterklaas
14 november 2017

Speciaal voor indebuurt houdt de Bergse Sinterklaas een dagboek bij. De komende weken zal hij iedere woensdag zijn belevenissen met ons delen. Morgen zie je de eerste aflevering!

Zit je al klaar voor de tv? Studio Pepernoot begint!

Nieuws
13 november 2017

Sinterklaas zit al op zijn stoomboot richting Bergen op Zoom…  Zaterdag 18 november komt hij aan en woensdag 15 november start Studio Pepernoot  al! Dus zorg dat je klaar zit…

Van zangpiet tot bakpiet: 5 x hier kan je Sint en Piet huren

Sinterklaas
13 november 2017

Hoe spannend was dát, Sint en Piet op visite… En het zomaar gebeuren dat een circuspiet, zangpiet of een ballonnenpiet bij je aanklopt. Wil jij jouw kinderen (of gewoon jezelf)…

Klaar om te shoppen: wanneer is het koopzondag en koopavond

Winkelen
9 november 2017

Wij zochten alvast voor je op wanneer het koopzondag en koopavond is in Bergen op Zoom. Tenslotte komt Sinterklaas er al snel aan, en daarna zijn de kerstdagen alweer dichtbij….

Wanneer is de Sinterklaasintocht in jouw woonplaats?

Sinterklaas
7 november 2017

Zaterdag 18 november is de Sinterklaasintocht in Bergen op Zoom. Maar de Sint slaat ook de regio niet over.  Hier alle Sinterklaasintochten op een rijtje:

Foto’s, verhalen en anekdotes over 100 jaar intocht Sinterklaas

Sinterklaas
30 oktober 2017

Twee jaar geleden werd 100 jaar Sinterklaas in Bergen op Zoom gevierd. Nu echter brengen Sjef de Wit en Frans van den Berg hun boek over de 100ste intocht uit….

Sinterklaas komt naar Bergen op Zoom: het programma

Sinterklaas
13 oktober 2017

Nog even en dan zijn de Sint en zijn Pieten er weer! Wil je weten wanneer Sinterklaas aankomt en waar hij allemaal te zien is? Kijk dan hier voor het programma!

Pagina 1 van 2