Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vergeet nicotinekauwgom en -pleisters: stoppen met roken doe je zo

Aangeboden door Tren Counseling 9 september 2019

Een peuk, sjekkie of een paffer. Waar het vroeger de normaalste zaak van de wereld was om op verjaardagen een glas met sigaretten neer te zetten, weten we nu wel beter. Zo’n sigaretje aansteken is niet alleen slecht voor jezelf, je ziet letterlijk je bankrekening in rook opgaan. Om nog maar te zwijgen over je omgeving die er last van heeft. Vind je het mooi geweest en wil je de tabakstaaf afzweren? Met vier kleine prikjes in je oor lukt het volgens Tren Counseling al.

Staat jouw leven in het teken van de sigaret en wil je ermee stoppen? Goed bezig! En dat kan al eenvoudiger dan je denkt. Geen pleisters, dure kauwgom of een spray in je mond, bij Tren Counseling kom je met ooracupunctuur van je nicotineverslaving af. Daar hoef je geen maanden voor te wachten, binnen vijf dagen ben jij al van jouw verslaving af. Zonder ontwenningsverschijnselen. En een extra reden om te stoppen: alle behandelingen worden bij verschillende zorgverzekeraars, als je aanvullend verzekerd bent, gedeeltelijk of helemaal vergoed.

Rook die gewoonte uit

Mensen zijn gewoontedieren. Wanneer jij ’s ochtends bij het ontbijt je koffie zet en die peuk in je mond doet, sta je er waarschijnlijk niet bij stil dat je met een slechte gewoonte bezig bent. Met vier kleine prikjes van Tren Counseling kan je deze bad habit doorbreken. Naast dat er weer een fortuin op je rekening staat, ben je binnenkort niet meer zo uitgeput als je de trap oploopt. Neem een volle teug frisse lucht en vier dat je samen met Tren Counseling de sigaret verbannen hebt. En niet onbelangrijk: van gewichtstoename of vervelende ontwenningsverschijnselen heb jij geen last tijdens deze behandeling. Wel zo belangrijk natuurlijk.

Tren Counseling Halsteren
Monique van Tren Counseling helpt je bij Hotel De Ram in Halsteren. Foto: Monique Hermus

Hoe werkt het?

Allemaal leuk en aardig dat stoppen met roken, maar hoe werkt het bij Tren Counseling? “Als je wilt stoppen met roken, hebben de naaldjes direct effect”, legt eigenaresse Monique Hermus uit. “Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat, maar ook dat je de sigaret niet vervangt door veel te gaan eten.” Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld. Zo weet je zeker dat je eindelijk een manier hebt gevonden, waardoor stoppen met roken écht lukt.

Afspraak maken

Ben je klaar met die sjekkies en sigaretten? Hier maak je een afspraak om te stoppen met roken. Een keer in de vier weken is Monique in hotel De Ram in Halsteren om te zorgen dat de behoefte naar nicotine verdwijnt. En ook leuk om te vermelden: naast het stoppen met roken, helpt de acupunctuur in je oor je ook met gewichtsverlies (zónder te diëten) of overgangsklachten.


Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Vandaag gesloten

Lindenlaantje 1a, Halsteren

Bekijk meer:zorg

Lees meer:

Tren Counseling Halsteren

Wel afvallen, niet diëten: raak zonder gedoe je vakantiekilo’s kwijt

De kans is groot dat jij deze zomervakantie geleefd hebt als een bourgondiër. Cocktails op het terra...

adv.