Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Traktatie nodig? Hier in Bergen op Zoom moet je zijn!

Aangeboden door MultiVlaai 26 september 2018

Uitnodigingen versturen, boodschappen doen, hapjes maken, de slingers ophangen: een verjaardagsfeestje vieren kost tijd. Maar een feestje zonder taart is niet compleet. Gelukkig kun je jouw favoriete taart nu al kiezen, bestellen én hoef je er niet eens de deur voor uit. Als kers op de taart wordt jouw birthday vlaai he-le-maal gratis thuis of zelfs op je werk bezorgd. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Afvinken maar

multivlaai-bergen-op-zoom-6
Slingers check, ballonnen check, cola check, chips check, cadeau check. Nu alleen de taart nog. Foto: MultiVlaai.

Omdat een verjaardagsfeestje organiseren best wat tijd kost, helpen wij je een handje op weg. Want die taart kan je heel makkelijk regelen. Je kan het maar afgevinkt hebben! Wat leuk is: als je er nu al over nadenkt, profiteer je van fijne prijzen én heerlijke smaken. Wij geven je hier alvast de voordelen als je een taart scoort bij MultiVlaai.

Zo hou je geld in je zak

multivlaai-bergen-op-zoom-1
De collega’s van ToyChamp vieren samen hun verjaardag met taarten van MultiVlaai. Foto: MultiVlaai

Trakteren is duur! Vooral als je veel collega’s hebt en iedereen wil verwennen. Maar zo hou je geld in je zak: pak je een goedkope taart, bijvoorbeeld de Limburgse vlaai, dan betaal je slechts €7,99. Snij die taart in tien stukjes en je betaalt maar €0,79 per stuk. Niet te duur toch!?

Taarten in puntjes

multivlaai-bergen-op-zoom-1
Voor als je niet kan kiezen, van elke taart een puntje en smullen maar! Foto: MultiVlaai.

Vier jij je verjaardag gróót, dan heb je automatisch ook meer taarten nodig. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker: appelkruimel, Limburgse room, kersenvlaai, jij bestelt ze gewoon allemaal. Maar vier jij je verjaardag een stuk kleiner, dan kun je ook een paar puntjes bestellen. En wij weten hoe vervelend het is om die taart in puntjes te snijden. Gelukkig is dat bij deze taarten al voor je gedaan, fijn!

Kies jouw favoriet

multivlaai-bergen-op-zoom-1
Kies jouw favoriete taart. Foto: MultiVlaai.

Wist je dat de taarten van MultiVlaai iedere dag versgebakken vanuit Limburg naar ons stadje komen? En heel veel mensen zijn dol op deze heerlijke taarten. De populairste traktatietaarten zijn appelkruimel, Limburgse room, kersenvlaai, rijstenvlaai deluxe en tiramisu. Wat is jouw favoriet?!

Bestel je verjaardagstaart online

multivlaai-bergen-op-zoom-1
Deze collega’s van Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen vieren hun verjaardag met taart van MultiVlaai. Foto: MultiVlaai.

Je kan nu heel veel dingen afvinken, nu alléén nog bestellen! Dat kan gelukkig heel makkelijk online. Als kers op de taart wordt jouw birthday vlaai he-le-maal gratis thuis of zelfs op je werk bezorgd. Werk je niet in de buurt, maar wil je het ’s ochtends zelf in de winkel ophalen? Dat kan al vanaf 07.00 uur ’s ochtends. Het is slim om je bestelling alvast te plaatsen, dan hoef je daar helemaal niet meer naar om te kijken. Op de dag van jouw verjaardag heb je de taart in huis of op je werk.


Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Geopend07:00 - 16:00

Huijbergsestraat 13, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.