Deze Bergenaren gaan in stijl de feestdagen in

Aangeboden door InStyle 11 december 2017

Vier net als deze ‘lokale helden’ Eddy, Arie, Ad, Rudmer en Sjoerd de feestdagen in stijl! Of je nu houdt van casual of chic, iedereen wordt in zijn eigen stijl aangekleed bij InStyle. Kijk mee en laat je inspireren door deze leuke fotoshoot.

In onze stad valt ondanks de leegstand nog zoveel te halen. We hebben volop mooie winkels, speciaalzaken en heerlijke restaurants. Deze local heroes laten het je zien.

Local heroes: Ad Quist en Arie Schot

instyle-bergen-op-zoom-stijl
Foto: InStyle en Lucienne Fotografie

Ad Quist (58)
eigenaar boekhandel Quist

“In de boekhandel is mijn ambitie om mensen te gidsen en wegwijs te maken tussen de boeken. Doordat ik zelf veel lees, probeer ik een match tussen mooie boeken en klanten te maken. Met mijn kleding is dat heel anders. Ik heb geen gelegenheidskleding, maar draag gewoon alles wat ik heb. Dat laat ik juist door mijn vrouw matchen. Zij shopt mijn kleding en thuis ga ik het passen. In deze outfit voelde ik me comfortabel en kan ik zeker thuiskomen.”

Arie Schot (40)
eigenaar Visgilde

“Wat we hier al 20 jaar doen is mensen verrassen en verblijden met een lekker stukje vis. Dat is ons werk! Mijn kledingstijl is niet heel opvallend en ik ben nogal behoudend qua kleur. Ik hou wel echt van mooie kleding. Deze outfit is vooral lekker warm. Omdat ik het niet heel snel koud heb, zou ik niet direct voor zo’n dikke trui kiezen. Maar de jas is zeker erg mooi! Omdat winkelen niet bovenaan mijn verlanglijstje staat, shop ik dan meteen voor het hele seizoen. Het liefst een complete set.”

Local heroes: Rudmer Matthijssen en Sjoerd Kooistra

instyle-bergen-op-zoom-stijl
Foto: InStyle en Lucienne Fotografie

Rudmer Matthijssen (37)
manager event & nightlife bij Philips Morris

“Mijn ambitie is om mezelf als peoplemanager nog verder te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om tijd en ruimte te vinden om plezier te maken, en daarin een uitdaging te vinden. De outfit tijdens deze shoot was netjes, maar niet te chique. In eerste instantie had ik niet verwacht dat dit mij zou aanspreken. Maar het past zeker bij mij. Vooral de kleuren en de stijl vind ik heel gaaf. Voor alledaags zou ik dit niet direct aantrekken, maar het is wel geschikt voor als je ergens naartoe gaat. Het hoeft niet altijd te chic of te netjes te zijn, dus is het ook leuk om het te combineren met casual.”

Sjoerd Kooistra (43)
algemeen medewerker Brasserie Leijnse

“Mijn ambitie is om mensen blij te maken met lekker eten en gezelligheid. Ik draag graag mooie kleding en deze outfit past absoluut bij mij. Ik vind het heel prettig om advies te krijgen. Deze outfit zit comfortabel en is zeker kleding die ik normaal gesproken ook draag. Ook tijdens mijn werk. Ik zou deze combinatie niet meteen uit de kast halen, maar bepaalde items kan ik wel met andere dingen combineren.”

Local hero: Eddy Eddai

instyle-bergen-op-zoom-stijl
Foto: InStyle en Lucienne Fotografie

Eddy Eddai (38)
chef-kok en eigenaar restaurant De Hemel

“Mijn ambitie is om onszelf continu uit te dagen om iedere keer weer verrassende en uitdagende gerechten te serveren. Met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Hierbij staat de huiselijke sfeer die we uitstralen heel hoog in de vaandel. Omdat ik grotendeels van de tijd in vakkleding rondloop, is het fijn om op professionele wijze kledingadvies te krijgen, zowel op casual als zakelijk vlak.”

Leuk om te weten: van 15 t/m 17 december ontvang je bij InStyle tot 30% korting op de wintercollectie. De extra koopzondagen zijn op 17, 24 en 31 december en koopavonden op 21 en 23 december. 

InStyle kledingwinkels

nu open10:00 - 21:00

Fortuinstraat 25-27, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels