Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met vijf klikken je hypotheek geregeld: zo doe je dat

Aangeboden door Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) 18 december 2019

De laatste loonstrookjes printen, een werkgeversverklaring en een kopie van je identiteitsbewijs: bij het aanvragen van een hypotheek heb je vaak een stapel papieren nodig. Financieel Fit in Bergen op Zoom pakt dat anders aan. Zeg vaarwel tegen je schoenendoos vol met papieren en regel je lening voor je huis eenvoudig met je DigiD.

Waar het vroeger een heel gedoe was om je papierwinkel compleet te maken, zo eenvoudig verzamel je alle informatie met ongeveer vijf klikken of tikken op je touchscreen. Het enige wat je hoeft te doen, is de app te downloaden. Financieel Fit gaat vervolgens voor je aan de slag en voordat jij het weet zijn je geldzaken tiptop geregeld.

Online informatie doorzetten

Om je hypotheek digitaal rond te krijgen, is het belangrijk om de Financieel Fit-app te downloaden. Met dit hulpmiddel haal je eenvoudig alle informatie op die online van je verzameld is. Denk aan je gegevens van het UWV, MijnOverheid, de Belastingdienst en je pensioenoverzicht. Via de app zet je de informatie één op één door naar Financieel Fit. Zo kan je snel schakelen en zijn de documenten direct op de juiste plek. Geen gehannes meer met papieren of kopietjes die niet goed afgedrukt zijn, maar digitale duidelijkheid.

Razendsnel doorgestuurd

De winst mag duidelijk zijn. Je hoeft je documenten niet meer bij elkaar te sprokkelen en vliegensvlug heb jij jouw informatie naar Financieel Fit doorgezet. Daarnaast hoef je geen werkgeversverklaring meer te fixen bij je werkgever. Doordat je tot in detail informatie hebt doorgestuurd, hebben de financiële experts al voldoende kennis van jouw financiële gezondheid. Makkelijk toch?

(Tekst loopt door onder de foto)

Financieel Fit app
Met hulp van van app krijg je jouw hypotheek nóg eenvoudiger rond. Afbeelding: Financieel Fit

Snelle reactie

Heb jij de informatie doorgezet? Dan krijg je in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie. Vervolgens maak je een afspraak op het kantoor in de Van Dedemstraat zodat de puntjes op de i worden gezet. Voordat jij het weet is je hypotheek rond en kan de verhuiswagen gehuurd worden. Succes met het verhuizen!

Wil je je eigen hypotheek inzien of zaken wijzigen? Download dan de app. Klik hier voor iOS (iPhone) en hier als je Android hebt


Meer over Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) ontdekken?

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur) dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:30

Van Dedemstraat 198, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer:

Financieel Fit (voorheen De Hypotheekadviseur)

Nieuw in Bergen op Zoom: maak kennis met Financieel Fit

Wil je advies inwinnen voor een koophuis dat je op het oog hebt, dan kom je al snel bij De Hypotheek...
De Hypotheekadviseur

Starters opgelet: met deze troef maak je meer kans op een droomwoning

Waar je als starter op de woningmarkt ook naar op zoek bent, als je uiteindelijk je ideale woning ge...
de hypotheekadviseur bergen op zoom studieschuld hypotheek

Zzp’er met een droom? Adviseur Brian krijgt jouw hypotheek rond

Zelfstandig ondernemers opgelet! Ben jij een zzp'er en twijfel je of je een hypotheek kunt krijgen? ...

adv.