Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Aangeboden door Hans Anders Bergen op Zoom 15 mei 2020

Ben je toe aan een nieuwe bril, of is je huidige montuur aan vervanging toe? Dan kan het zijn dat je dit hebt uitgesteld omdat je het te risicovol vindt om een winkel in te gaan. Optiekwinkel Hans Anders in Bergen op Zoom heeft een fijne oplossing. Je kan buiten de reguliere openingstijden een privé-afspraak maken, zodat je op een veilige manier kan worden geholpen bij een oogmeting of het kiezen van een nieuwe bril. Zo blijft betaalbare oogzorg écht voor iedereen veilig bereikbaar.

De nieuwe service is speciaal in het leven geroepen voor ouderen of mensen die een gewone afspraak in de winkel te risicovol vinden. Zij gaan op dit moment waarschijnlijk amper de deur uit, maar op deze manier kunnen ze tóch geholpen worden met een oogmeting of een betaalbare bril. Hoe het werkt? Heel simpel. Je maakt een afspraak via hansanders.nl/prive-shoppen of door te bellen met 088-2745536. Vervolgens kan je buiten de normale openingstijden terecht in de winkel. Je bent dan de enige in de winkel en wordt geholpen door één medewerker.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hans Anders Bergen op Zoom
Foto: Hans Anders

Je wordt zo veilig mogelijk geholpen

Ook als je een gewone afspraak hebt bij Hans Anders of even wilt binnenlopen, kan je erop rekenen dat je zo veilig mogelijk geholpen wordt. De optiekwinkel in Bergen op Zoom heeft daar strikte maatregelen voor genomen. Er is in de winkel één klant (en een eventuele begeleider) per medewerker. Heb je geen afspraak gemaakt? Dan is er kans dat je even moet wachten.

Als je de winkel instapt, desinfecteer je je handen. In de winkel houd je de welbekende anderhalve meter afstand en je betaalt met pin of contactloos. Natuurlijk blijven klanten en medewerkers thuis als ze klachten hebben als verkoudheid of koorts. Het winkelpersoneel is erin getraind dat in de winkel de maximale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen worden nageleefd en zullen je hier ook bij helpen. Zo blijft de winkel een veilige omgeving voor iedereen.

Maak een afspraak!

Met de privé-afspraken zet Hans Anders net een stapje extra. Is dit iets voor jou of iemand uit je omgeving? Je kan een privé-afspraak maken bij Hans Anders in Bergen op Zoom door het formulier in te vullen op hansanders.nl/prive-shoppen. Tussen 09.00 en 18.00 uur kan je ook bellen met 088-2745536. Naast de vestiging in Bergen op Zoom kan je ook terecht bij de winkels van Hans Anders in Steenbergen en Roosendaal.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hans Anders Bergen op Zoom. Meer over Hans Anders Bergen op Zoom ontdekken?

Hans Anders Bergen op Zoom opticiens

Gesloten09:00 - 20:30

Wouwsestraat 32, Bergen op Zoom

Bekijk meer:opticiens

Lees meer:

hoekpand Burgemeester Stulemeijerlaan  oud casino officieren burgemeester stulemeijerlaan

Mysterieuze spelletjes: in dit hoekpand werden ze vroeger gespeeld

Naast de muziekschool in de Burgemeester Stulemeijerlaan staat een opvallend hoekpand. Waar het gebo...
moef fysio marc bergen op zoom

Fysiotherapeut Marc over werken in de anderhalvemetersamenleving: ‘Door deze periode zijn we heel creatief geworden’

Net een week je eigen praktijk open en door het coronavirus bijna direct weer moeten sluiten. Het ov...
roparunteam goede doel roparun Bergen op Zoom Stichting Runningteam Altijd ééntje te veel roparun

Bijzonder! Roparunteam maakt een flink bedrag over naar het goede doel

De Roparun 2020 behoort tot een van de vele Bergse evenementen die niet doorgaat vanwege de maatrege...

adv.