Lekker! Onbeperkt eten op het Wereld Schnitzel Festival

Aangeboden door Restaurant Fort Smakelijk 10 maart 2019

Vastenavend is voorbij en dat heeft een flink gat in je bankrekening geslagen! Gelukkig kun je bij Fort Smakelijk voor een klein prijsje uit eten. Op 15 maart organiseert chefkok Kees Bronkhorst een Wereld Schnitzel Festival bij Fort Smakelijk in Bergen op Zoom. Wilkommen!

Denk jij bij een schnitzel aan een simpel gepaneerd lapje vlees? Fout! Kees Bronkhorst zet tijdens het Wereld Schnitzel Festival maar liefst 25 varianten op tafel: uit Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Mexico, Italië, Zwitserland, Frankrijk en Amerika. Er zijn schnitzels van varkensvlees, kip en kalkoen.

Alpengerechten

Op het culinair buffet vind je ook diverse alpengerechten. Je mag hier onbeperkt eten voor maar €17,95. Kun jij nou niet aanwezig zijn de 15e, maar wil je wel heel graag onbeperkt schnitzels eten? Dan kun je dit concept ook reserveren voor een bedrijfsuitje of een feest.

Gezellig aanschuiven

Fort Smakelijk is het initiatief van chefkok Kees Bronkhorst. Na een lange culinaire carrière besloot Kees zich in te zetten voor mensen met een kleine beurs. In Fort Smakelijk kookt hij twee keer per week een gezonde, verse maaltijd voor mensen die een uitkering hebben of zich alleen voelen. Voor slechts €4,- (of, als je wat meer te besteden hebt, €6,-) kun je dan aan de gezellige lange tafels aanschuiven. De opbrengst van de maandelijkse buffetten, kookworkshops en andere activiteiten zijn bestemd voor dit sociale restaurant.

Reserveer nu!

Loopt het water je in de mond als je aan een Wereld Schnitzel Festival denkt? Reserveer dan snel via de website van Fort Smakelijk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Fort Smakelijk. Meer over Restaurant Fort Smakelijk ontdekken?

Restaurant Fort Smakelijk restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Bernadettestraat 4, Bergen op Zoom

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

fort smakelijk dessert

Indebuurt schoof aan bij Fort Smakelijk en dit vonden we ervan

Dinsdag 2 januari hield restaurant Fort Smakelijk een nieuwjaarsdiner. Indebuurt ging eens eten bij ...

8 x dingen in Bergen op Zoom om in je eentje te doen

9 x waarom het zo leuk wonen is in Fort Zeekant

5 x uit eten in Bergen op Zoom onder een tientje

adv.