Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een vloer met betonlook verrast je: dit is waarom jij deze vloer wilt

Aangeboden door De Parket- en Laminaatwinkel 9 februari 2020

Je kan er niet omheen: de betonlook is hot. Omdat de kans klein is dat jij de betonwagen voor laat rijden om je keuken vol de gieten, zou je kunnen gaan voor een alternatief dat nauwelijks te onderscheiden is van echt beton. De Parket- en Laminaatwinkel heeft een nieuw item in het assortiment, waardoor het laminaat met betonlook bijna nog echter is dan beton zelf.

Bel die betonwagen maar af en stap in je auto naar de De Parket- en Laminaatwinkel. Daar ligt namelijk een nieuwe soort laminaatvloer met betonlook op je te wachten. Het voordeel van deze ondergrond? Het laminaat heeft bijna geen voegen. Daardoor lijkt de vloer van jouw keuken, badkamer of woonkamer één geheel te zijn, net zoals bij beton het geval is.

Watervast laminaat met betonlook

Maar wacht even… kan het laminaat met de industriële uitstraling naast de woonkamer en keuken ook in een badkamer gelegd worden? Bien sûr, natuurlijk is dat mogelijk! Omdat dit laminaat hartstikke watervast is, maken die paar druppels tijdens het afdrogen na het douchen niets meer uit.

Lekker geprijsd

De laminaatvloeren met een betonlook overleven dus het water dat je op de vloer drupt na het douchen, maar wat mag dat kosten? Zoals je van de De Parket- en Laminaatwinkel gewend bent, is de vloer prettig geprijsd. Zéker wanneer je je beseft dat het laminaat gemaakt is van materiaal dat bestempeld wordt als hoog klassement. Hoe je dat merkt? Naast watervast, is de vloer zo krasvast als het maar zijn kan.

(Tekst loopt verder onder de foto)

laminaatwinkel betonlook laminaat
Vragen over vloeren? Sjaak van de Parket- en Laminaatwinkel aan de woonboulevard helpt je verder. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Op iedere ondergrond te plaatsen

We denderen nog even door met de voordelentrein die eindigt op het station van Bijna Te Mooi Op Waar Te Zijn. Want de laminaten vloeren waar we het over hebben, hoeven niet per se op geëgaliseerde ondergrond gelegd worden. Wat dat in gewonemensentaal betekent? Ook als je vloertegels hebt liggen of in een oud huis woont waardoor de vloer een tikkeltje krom is, is de laminaatvloer met betonlook gewoon te plaatsen. Alles voor een strakke ondergrond.

Ga eens langs bij de Parket- en Laminaatwinkel

Wil je weten welke kleuren betonlook de Parket- en Laminaatwinkel heeft? Ben je benieuwd wat de kosten zijn of heb je vragen over de hoeveelheid laminaat dat je wilt bestellen? Sjaak van de Parket- en Laminaatwinkel helpt je verder. Ga eens langs bij de zaak aan de woonboulevard en check hieronder de contactgegevens en openingstijden van de Bergse zaak.


Meer over De Parket- en Laminaatwinkel ontdekken?

De Parket- en Laminaatwinkel woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Van Konijnenburgweg 55, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

De Parket- en Laminaatwinkel

Vochtplekken of kromgetrokken vloeren voorkomen? Er is een oplossing in vloerenland

Kijk eens naar buiten. Grote kans dat op dit moment grote dikke waterdruppels uit de hemel vallen. W...
laminaatwinkel betonlook laminaat

Onderhoudsarm of krasbestendig: deze vloer past het best bij jouw situatie

Die hypotheek heb je binnen, waardoor het dromen plaatsmaakt voor aanpakken. Likje verf op de muren,...

Trendalert! Deze soort vloeren gaan tegenwoordig als een trein

Trends zijn er altijd en overal. Bij vloeren is dat niet anders. Ook Sjaak Honkoop van de Parket- en...

adv.