Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Dolce Vita: dit zomergevoel staat jou te wachten bij Intratuin Halsteren

Aangeboden door Intratuin Halsteren 17 april 2019

Kijk jij al uit naar je vakantie, maar duurt het nog even voordat jij je koffers mag pakken? Ga dan naar Intratuin Halsteren en ervaar het zomergevoel met de nieuwe collectie La Dolce Vita. Ga op vakantie in je eigen gemeente, terwijl je geniet van mediterraanse sferen.

Waarschijnlijk ga jij ieder jaar rond de kerstperiode naar Intratuin Halsteren om je te laten betoveren in het winterwonderland van het tuincentrum. Nu de kerstballen weer op zolder liggen, is het tijd om een ode te brengen aan de zon. Vanaf dit jaar kan je ook in het voorjaar én de zomer terecht bij Intratuin Halsteren voor een bijzondere winkelbeleving. Geniet van het mooie leven met het zomerconcept ‘La Dolce Vita’. Waan jezelf op een terras in het zonnige Italië, terwijl je omringd bent door olijfbomen en zomerse drankjes. Haal het vakantiegevoel ook bij jou in huis en ontdek het mediterraans assortiment van Intratuin Halsteren.

(Tekst loopt verder onder foto)

Intratuin La Dolce Vita
Even bijkomen bij Intratuin Halsteren. Krijg jij de zomerkriebels al? Foto: Intratuin Halsteren

Het goede leven begint hier

Niet voor niets heeft Intratuin Halsteren hun zomercollectie ‘La Dolce Vita’ genoemd. Voor de Italianen onder ons hoeven we dit natuurlijk niet te vertalen, maar voor iedereen die de Zuid-Europese taal niet spreekt: we hebben het hier over ‘het goede leven’. Intratuin Halsteren zet alles op alles om ervoor te zorgen dat jij de zomer in je bol krijgt. Hoe ze dat doen? De entree is omgetoverd tot een sfeervol Italiaans dorpsplein, waar je bij binnenkomst meteen het gelukzalige gevoel van de zomer ervaart. Ga lekker zitten aan een van de gedekte tafels of droom weg op een knus bistrosetje. Werp een blik op de authentieke Italiaanse pizzeria en geniet van het uitzicht op de romantische boomgaarden. Tranquillo en ervaar la bella vita!

Een traktatie voor alle zintuigen

Naast je ogen, worden ook je smaakpapillen dit voorjaar getrakteerd bij Intratuin Halsteren. Ruik je die heerlijke versgebrande geur van vakantie? Dat is de aroma van noten die al minuto voor je klaargemaakt worden. Proef het verschil zelf en laat dat vakantiezaadje in je hoofd al een beetje groeien. Wil je naast noten nog andere mediterraanse lekkernijen proberen? Dan heb je geluk. Nieuw is het horecapunt midden op het Italiaanse dorpsplein. Je vindt er verschillende lekkere hapjes zoals gedroogde worsten, smaakvolle olijven en heerlijke chips. Geniet van een Italiaanse snack in de zomerse setting of neem wat mee voor thuis. Neem een hapje van je Italiaanse traktatie en doe je ogen even dicht. Ruik je dat? Dat is de lucht van de Middellandse Zee waar je je in gedachten al waant. Genieten!

(Tekst loopt verder onder foto)

Intratuin La Dolce Vita
De smaak van vakantie proef je bij Intratuin Halsteren. Foto: Intratuin Halsteren

Vakantie in eigen tuin

Wil je ook thuis het vakantiegevoel creëren? Dan is de nieuwe tuincollectie van Intratuin Halsteren precies wat je in je achtertuin nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een relaxte loungeset of een luxe barbecue. Je ontspanningsmeter blijft zeker stabiel met een tuinset dat aansluit bij de rest van de stijl in jouw tuin. Doordat het assortiment op de vernieuwde tuinafdeling ontzettend groot is, vind je waar je naar op zoek bent. Kies je favoriete kleur, materiaal of stijl en maak van je achtertuin een paradijs. Let the summer begin!

(Tekst loopt verder onder foto)

Intratuin La Dolce Vita
Beentjes omhoog en even lekker helemaal niets doen. Zie jij dit loungeset al in je tuin staan? Foto: Intratuin Halsteren

Relaxen op je paasbest

Ben je eerste paasdag al op bezoek geweest bij familie en wil je er nu even tussenuit? Dan kan je op tweede paasdag mooi ‘op vakantie’ naar Intratuin Halsteren. Haal er precies wat je nodig hebt en neem het vakantiegevoel vanuit Intratuin Halsteren mee naar huis. Lekker ontspannen met je handen in de aarde of een paasborrel in de tuin. Klinkt goed toch? Dus zet het maar alvast in je agenda: Intratuin Halsteren is tweede paasdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Laat je verrassen en geniet zelf van La Dolce Vita!


Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten09:30 - 17:30

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer:

intratuin magische show

Filmpje! Wij gingen naar een magische show bij Intratuin

Wat ga je doen als drie oppaskindjes van twee, vijf en zeven in huis hebt? Wij gingen naar de nieuws...
De Fantastische Meneer Rimror2

Dit gaat er gebeuren in de spiegeltent van Intratuin

Ook na Kerst blijft de spiegeltent van Intratuin nog staan en komt er iets heel bijzonders. Een spro...
intratuin halsteren

Dit is er te doen in de spiegeltent van Intratuin

De must see tijdens je bezoek aan Intratuin is hét Royal Palace. In deze authentieke spiegeltent uit...

adv.