Help jij de kids van dansschool Boogie Down naar het WK?

Aangeboden door Boogie Down 18 april 2019

Geweldig nieuws voor de jonge dansers van dansschool Boogie Down. Zaterdag 13 april haalden zij de eerste prijs op UDO’s streetdance competitions in het Gelderse Druten. Maar deze overwinning is pas het begin van een fantastisch avontuur. Door deze prestatie, hebben de acht dansers tussen de zeven en negen jaar zich ook geplaatst voor het EK én WK. Maar daar hebben ze wel jouw hulp bij nodig. 

Veel Bergse kinderen (en volwassenen!) leren de basis van het dansen bij Boogie Down Dance Centre. Het is dan ook niet voor niets dat de Pineapple Crew van de dansschool eerste werd tijdens het NK streetdance in hun leeftijdsklasse. In mei gaan zij nu door naar de Europese Kampioenschappen in Veldhoven en eind augustus reizen zij zelfs af naar het Britse Blackpool. Althans, als daar voldoende geld voor is. Want het regelen van een prestatie zoals deze, dat kost natuurlijk geld. En dat bracht de dansschool op ideeën.

De overwinnaars in actie. Bron: YouTube/Break A Leg

Help de kids naar het EK én WK

Het geld groeit (helaas) niet aan de bomen. Maar als je als groep wilt laten zien dat je goed kunt dansen, kunnen die keiharde knaken vervelend tegenwerken. En daarom kan jij de jonge dansende kinderen een handje helpen. Zo vind je de digitale collectebus van de dansschool hier. Sla jij je spaarpot kapot om heel de inhoud te doneren? Dan doe je er goed aan om voor een van de sponsorpakketten te kiezen. Laat bijvoorbeeld de naam van je bedrijf, lievelingsgerecht of Golden Retriever op de kleding van de dansers pronken. Dan krijg je er zelfs nog iets voor terug!

Dansschool Boogie Down wint
De grote winnaars van het NK streetdance. Foto: Boogie Down.

Lekker dansen!

En wat nóg een andere manier is om als dansgroep geld in te zamelen? Door te dansen natuurlijk! Je moet tenslotte doen waar je goed in bent. Daarom treden de kampioenen van Pineapple Crew op tijdens de Molenfeesten (ook wel het Carrousel festival). Ook kan je ze tegenkomen met Koningsdag waar ze na hun optredens op straat rondgaan met een oranje pet. Dus wees even lief en help de jongen en de meisjes naar het EK én WK. Dan doen ze vast een zeker een vreugdedansje voor je.

Lees meer:

boogie down

Oude pand van Jac. van den Elshout wordt weer dansschool

Heb jij ook je eerste dansstappen gezet in de dansschool van Jac. van den Elshout aan de Auvergnestr...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boogie Down. Meer over Boogie Down ontdekken?

Boogie Down dansscholen

Nu gesloten16:00 - 19:00

Auvergnestraat 27, Bergen op Zoom

Bekijk meer:dansscholen

adv.