Hé kerstliefhebber: bij Bakker Groffen proef je gratis lekkers

Aangeboden door Bakker Groffen 10 december 2017

Met de feestdagen is een heerlijk gevulde ontbijttafel wel echt een must. En als dan ook nog eens jouw favoriete lekkernijen op tafel staan, weet je zeker dat jullie gaan smullen. Proef het zelf bij Bakker Groffen. In de maand december kun je namelijk gratis van allerlei lekkers proberen, is er live muziek en krijg je een prachtig cadeau.

De bakker die van elk moment een feestje maakt, viert dit jaar het 60-jarig jubileum. Daarom pakt Bakker Groffen dit jaar, maar vooral in de maand december, groots uit.

Kerstbestellingen

Dit jaar valt Kerstmis op maandag en dinsdag, en daar speelt Bakker Groffen op in. De ambachtelijke bakker is namelijk ook op zondag open. Natuurlijk om al die kerstbestellingen vers en op tijd te kunnen leveren. Dat betekent hard werken voor de bakker en voor jou, de bestellingen van tevoren plaatsen. Je kunt de kerstbestellijst nu al bij de bakker halen. Of maak jouw keuze in de webshop www.bakkergroffen.nl/kerst. De ingevulde bestellingen kun je tot uiterlijk 19 december inleveren.

Vers gebakken

Bakker Groffen bakt alles vers op zaterdag 23 en zondag 24 december. Heb jij geen tijd om op pad te gaan? Geen paniek, op zaterdag kun je de bestelling ook laten bezorgen. Ben jij een echte last minute shopper, dan kun je zaterdagochtend tot 13.00 uur in de bakker terecht voor de vrije verkoop.

proef bij bakker-groffen

Feest bij de bakker

En natuurlijk maken ze er een feestje van! In de dagen voor Kerstmis is er een live kerstkoor dat jou begroet tussen de vuurkorven en proeverijen. En als afsluiter van het jubileumjaar krijgen alle gewaardeerde klanten een prachtig cadeautje mee naar huis. Dus kom gezellig langs bij Bakker Groffen en laat je verrassen!

Bakker Groffen bakkers

nu open08:00 - 17:30

Burg. van Hasseltstraat 39, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers