O nee! Deze bekende Bergse zaak is gesloten

Door Joost Verdult 14 mei 2019

Minder goed nieuws voor de binnenstad. Weer is er een winkel die de deuren heeft gesloten. Deze keer gaat het om Sprint Photo (onderdeel van Foto Verschoore). Vanaf maandag 13 mei bleven de deuren dicht.

Voor veel mensen was de fotozaak aan de Van der Rijtstraat een iconische winkel. Vanaf 13 mei blijven de rolluiken naar beneden en de lichten uit. Aan het raam hangt een papier met de aankondiging dat het bedrijf gesloten is, met een telefoonnummer van het filiaal van Sprint Photo in Etten-Leur. Daar bevestigt een medewerker dat de zaak in Bergen op Zoom ‘voorgoed dichtblijft’. Waarom de zaak op de hoek van de Wouwsestraat/Van der Rijtstraat de deuren sloot, kon de werknemer niet zeggen.

Niet meer open

Onlangs heeft Kamera Express de Zeeuwse fotoketen Foto Verschoore overgenomen. Alleen de zaak in Goes werd heropend onder de naam Kamera Express. De merknaam Foto Verschoore kwam vervolgens te vervallen. Bij het hoofdkantoor van Kamera Express lieten ze weten dat de winkel in de huidige setting niet meer opengaat. Wel zou er eventueel een nieuwe vestiging van Kamera Express in de omgeving van Bergen op Zoom openen, al hoeft dat niet in de stad zelf te zijn.

Helaas … gesloten. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

CoolCat

Naast Sprint Photo, sloot ook de CoolCat laatst de deuren. Bij Op=Op Voordeelshop is het twijfelachtig hoe de toekomst van de zaak in de Sint-Josephstraat eruit zal zien.

Lees meer:

Heftig! Deze ketens met een Bergse vestiging zijn laatst (bijna) failliet verklaard

Het lijkt wel domino! De ene na de andere zaak 'valt om'. Doordat verschillende grote ketens afgelop...
intertoys-in-bergen-op-zoom

Oh no! Intertoys is nu definitief failliet

Eerder werd het duidelijk dat speelgoedwinkel Intertoys in zwaar weer zit. En nu is het dan daadwerk...
macrelife-bergen-op-zoom-1

Ai, dit Bergse bedrijf is failliet verklaard

Het Bergse bedrijf MacRelife, dat tweedehands Apple-producten verkocht en vooral mobieltjes oplapte,...

Meer over

Nieuws

adv.