Wat gaan ze daar aan de Markiezaatsweg bouwen?

Aangeboden door Helmig Makelaardij en Taxatieburo 13 juni 2018

Als je weleens langs de randweg bij de Bergse Plaat rijdt, is het je vast opgevallen: dat gigantische bord op die lege plek. Met grote letters staat er ‘Strandgaper’ op en wij waren benieuwd wat ze daar nu eigenlijk gaan bouwen. Zo kwamen we in contact met Helmig Makelaardij die ons er meer over vertelt. 

Momenteel zijn ze druk bezig met het project St. Jakobsschelp aan de randweg. Dat doet Helmig samen met projectontwikkelaar Maas-Jacobs en architectenburo JMW. Na de succesvolle samenwerking staat als volgende project Strandgaper op de planning.

strandgaper-helmig-2
Momenteel zijn ze druk bezig bij het project St. Jakobsschelp. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Appartementencomplex

Het project Strandgaper bestaat uit 42 appartementen, verdeeld over acht verschillende woontypen en vijf verdiepingen. Deze variëren in woonoppervlak van zo’n 75 tot 135 vierkante meter. Hou je van het buitenleven, dan zit je hier goed! Ieder appartement heeft namelijk een buitenruimte vanaf 14 vierkante meter. En het is ook nog eens vrij luxe met een ruime living, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, mooie slaapkamer en een grote glazen pui in de gevel.

strandgaper
Sfeerimpressie van nieuwbouwproject Strandgaper. Foto: Helmig Makelaardij

Voldoende parkeerplaatsen

Op de begane grond komt een stallingsgarage met voldoende parkeerplaatsen. Bovenop het dak van deze stallingsgarage komt een gezamenlijke binnentuin die sfeervol wordt ingericht. Wat fijn is: het project Strandgaper is uitstekend gelegen in de nieuwbouwwijk de Markiezaten. Je bent zo op één van de sportvelden, doet een boodschap om de hoek of brengt je kinderen naar een van de nabijgelegen scholen. Kom je liever tot rust? Met een wandeling langs het Markiezaatsmeer haal je zo een frisse neus!

Start verkoop

De verkoop start donderdagavond 21 juni bij Rabobank Zuidwest Brabant in Bergen op Zoom. Het verkoopteam is aanwezig om je te informeren over dit prachtige plan. Hier kan je ook de verkoopbrochure meenemen. Interesse? Neem contact op met Helmig makelaardij, volg Strandgaper via Facebook of schrijf je in op www.strandgaperbergenopzoom.nl.

strandgaper
De verkoop start op donderdag 21 juni. Foto: Helmig Makelaardij

Helmig Makelaardij en Taxatieburo

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Dorpsstraat 107, Halsteren

Bekijk meer:makelaars

adv.