Werkzaamheden: hier in Bergen op Zoom wordt aan de weg gewerkt

Door Joost Verdult 15 mei 2019

Om ervoor te zorgen dat Bergen op Zoom goed bereikbaar blijft, zijn werkzaamheden aan onze wegen soms noodzakelijk. Ook de komende tijd gaat ons wegennetwerk op de schop. Nu wil jij natuurlijk weten waar dat gebeurt, zodat jij er zo min mogelijk last van hebt. Op de volgende plekken kan je in mei en juni daarom maar beter even omrijden:

Halsterseweg (Zuid)

Misschien heb je het al gemerkt, maar het laatste gedeelte van de Halsterseweg is afgesloten voor verkeer. Fietsers en automobilisten kunnen vanaf het kruispunt met de Staakberg en Kwartierslaan tijdelijk niet meer doorrijden tot de schermen. Wil je richting Halsteren? Dan word je tot 31 mei 2019 omgeleid via de wijken Noordgeest en Tuinwijk.

Randweg Noord

Tussen de Steenovenweg en Marconilaan-Noord worden tot en met 25 juni 2019 de geluidschermen vervangen. Fijn voor de bewoners, heel even iets minder fijn voor het verkeer. Maar goed nieuws: er is overdag maar één rijstrook afgesloten.

Conradweg/Van Konijnenburgweg

Door werkzaamheden aan leidingen, is de Conradweg in de richting van de Van Konijnenburgweg afgesloten. Daarom is de weg tot en met 24 mei omgetoverd tot een eenrichtingsverkeersweg.

De Linie

Tot en met 24 mei zijn er in De Linie riool- en wegwerkzaamheden. Hierdoor wordt het verkeer op die plek omgeleid.

Zoomdam/Burg. Stulemeijerlaan

De werkzaamheden bij de Zoomdam gaan wat langer duren in vergelijking met bovenstaande werkzaamheden. Tot en met halverwege september 2019 is het kruispunt Zoomdam/Burg. Stulemeijerlaan afgesloten. De reden hiervan? Er komt hier een rotonde én er worden hier reconstructiewerkzaamheden gedaan.

Lees meer:

Chips! De verkeersboetes gaan in 2019 weer omhoog

De hoogte van de verkeersboetes in 2019 is bekend. Dit publiceerde VerzekerUzelf op basis van het ov...
fietsen

7 x verkeersboetes die niet misselijk zijn voor fietsers in Bergen op Zoom

Stel je voor: je verlaat het Beurspleintje met lekker wat biertjes achter je kiezen. Prima toch, wan...
kruispunt zeeland

5 x dit vinden jullie onveilige verkeerssituaties in Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom maakte pas bekend dat een aantal kruisingen in Bergen op Zoom veiliger ge...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.