Pas op: de A58 gaat dit weekend weer dicht!

Door Irma van Schaijk 13 juli 2018

Vorig weekend moesten we een flink eindje omrijden om van Bergen op Zoom naar Breda te komen en terug. En dit weekend gaat de A58 alweer dicht!

Er zijn werkzaamheden op de A58 tussen knooppunten De Stok en Princeville. Van vrijdag 13 juli 21.00 uur tot maandag 16 juli 05.00 uur is de weg afgesloten.

Op- en afritten

Ook de op- en afritten op dit traject zijn dan afgesloten. Hetzelfde geldt voor verzorgingsplaatsen. Het gaat om tankstation en verzorgingsplaats Mastpolder en tankstation Liesbos.  Verder zijn de verbindingsweg van de A58 bij De Stok vanuit Bergen op Zoom richting Breda en de verbindingsweg vanuit de richting Dordrecht naar de A58 dicht.

Omrijden

Het verkeer richting Breda kan bij De Stok omrijden via de A17 en de A16. Weggebruikers richting Waalwijk kunnen via de A17, A16 en A59 rijden.

Lees ook:

Ben je het ook zo zat om te laat te komen doordat de weg weer openligt? Daar hoef je je komende week geen zorgen over te maken. Wij hebben de plekken in Delft waar in de week van 9 tot 15 juli werkzaamheden zijn voor je op een rij gezet. Griegstraat: Tot en met 12 juli wordt er hier aan het riool gewerkt. De kruising Griegstraat/Bartokpad is afgesloten. Er is een omleiding ingesteld via de Reinier de Graafweg. Henry Dunantlaan: Tot en met 6 oktober is deze straat gedeeltelijk afgesloten omdat er aan de riolering wordt gewerkt.

Omrijden geblazen: deze Bergse straten zijn komende weken afgesloten

Ben je het ook zo zat om te laat te komen doordat de weg weer openligt? Daar hoef je je komende week...
hoek antwerpsestraatweg

Wij zochten het uit: dit komt er op de hoek van de Antwerpsestraatweg

Verschillende lezers vroegen ons: wat gebeurt er toch op de hoek van de Antwerpsestraatweg en de Laa...

Meer over

Verkeer

adv.