Tuincentrum De Sfeertuin gaat open met een nóg groter assortiment

Aangeboden door De Sfeertuin 14 maart 2019

De lente komt eraan, hoe fijn is het om je tuin weer fris en fleurig te hebben! Kan jij ook niet meer wachten? Gelukkig is tuincentrum De Sfeertuin weer open en kun je daar weer terecht voor plantjes, potten, tuinbeelden en decoratie.

Vorig jaar opende tuincentrum De Sfeertuin voor het eerst haar deuren. Inmiddels is er veel veranderd: het assortiment is een stuk breder. Je vindt hier nu ook heel veel leuke woonartikelen voor in huis.

Gezellig

Knus en gezellig: dat is De Sfeertuin. “Mensen moeten er nog een beetje aan wennen dat wij anders zijn dan tuincentrum De Heide, dat hier vroeger zat”, vertelt eigenaresse Hetty van den Brink. “Wij hebben meer decoratie, beelden en potterie. Iedereen is welkom om hier lekker rond te komen snuffelen. En dat kan zelfs met een kopje koffie en appeltaart erbij.” Ook wandelaars en fietsers weten het terrasje van De Sfeertuin te vinden. Hetty: “Sommige wandelaars komen hier iedere week even koffie drinken. Supergezellig.”

Kleur in je tuin

Momenteel zijn Hans en Hetty druk bezig met het inrichten van hun tuincentrum. De eerste plantjes worden afgeleverd, het assortiment verder uitgestald. “In ons eerste jaar hebben we gepolst wat mensen hier nog misten”, legt Hans uit. “Daar hebben we naar geluisterd. Dus hebben we nu nóg meer woondecoratie en ook bestrijdingsmiddelen en meststoffen.” Dat Hans en Hetty ook een groothandel in tuinbeelden hebben, is te zien aan alle prachtige tuinbeelden die hier te vinden zijn.

Openingstijden

De eerste maand is De Sfeertuin geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Van april tot en met september is het tuincentrum ook op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk hier alvast naar alle toffe dingen die De Sfeertuin verkoopt:

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Lees ook:

corné en ria

Corné en Ria hebben een tuin van 500 m2 en hier kopen ze het liefst hun plantjes

Liefhebbers van groen kunnen hun hart ophalen bij de prachtige tuin van Corné en Ria. "We hebben een...
intratuin halsteren

5 x hier doe je pas echt inspiratie op voor je tuin

Wil jij je tuin een andere look geven, gewoon een middagje rondsnuffelen of je groene hart even opha...
lente

Toffe foto’s: het lijkt wel lente in Bergen op Zoom!

Wat hebben we de laatste tijd bizar mooi weer gehad voor februari! Het leek wel lente in Bergen op Z...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Sfeertuin. Meer over De Sfeertuin ontdekken?

De Sfeertuin tuincentra

Geopend10:00 - 17:00

Moerstraatsebaan 152A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

adv.