Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekend in Bergen op Zoom: dit gebeurde er

Door Joost Verdult 20 mei 2019

Het weekend in Bergen op Zoom is weer voorbij gevlogen. Niet helemaal meegekregen wat er afgelopen weekend in Bergen op Zoom gebeurde? Wij zetten de gebeurtenissen voor je op een rijtje, zodat jij zeker weet dat je niets gemist hebt. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Weekend in Bergen op Zoom: feestje in De Waterput

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#triggerfinger #dewaterput #dewaterput50jaar #instore #bergenopzoom #waterput

Een bericht gedeeld door Ronald van der Put (@vderput) op

Wat er dit weekend in Bergen op Zoom gebeurde? De Waterput vierde zaterdag 18 mei het vijftigjarig bestaan met, hoe kan het ook anders, veel muziek. Triggerfinger, Tim Knol en Novastar vierden het feest mee en trakteerden het publiek op feestelijke nummers.

Hakkûh

Foto: Micky Lint

Zaterdag 18 mei kon je weer hakkûh en stampen tijdens 90’s No Limits op de Boulevard in Bergen op Zoom. Toppers zoals DJ Jean, Jeroen Post en Paul Elstak namen de feestvierders mee terug in een tijd toen internet nog bijzonder was. Wij waren er ook, bewapend met fotocamera. Kijk hier of wij jou vereeuwigd hebben.

Motorrijder overleden

Ook droevig nieuws dit weekend in de gemeente Bergen op Zoom. Een 23-jarige motorrijder is zaterdagavond in Halsteren overleden na een botsing tegen een boom. Het ongeval gebeurde op de Schansbaan, ter hoogte van de Wouwseweg.

Ronde van Bergen


In het Bergse Bos werd zondag 19 mei de Ronde van Bergen gereden. Volgens de BN DeStem gingen 127 fanatiekelingen van start om te laten zien wat ze in huis hadden. Anthony Kets uit Berendrecht was uiteindelijk de snelste in de massasprint bij de amateurs. Al het geld dat tijdens de wielerronde opgehaald is, wordt overgemaakt naar de rekening van het KWF.

’t Is een kwestie van geduld

Rustig wachten op de dag dat heel Holland Bergs lult? Wie weet, misschien ooit. Afgelopen weekend stond Rowwen Hèze in Gebouw-T om mede te delen dat het wachten is tot heel Holland juist Limburgs lult. Wij zijn benieuwd … Zo, nu weet je precies wat er allemaal dit weekend in Bergen op Zoom gebeurde.

Lees meer:

Gespot! Hebben wij jou gezien tijdens 90’s No Limits?

Heb jij zaterdag 18 mei 2019 je trainingspak van zolder gehaald voor 90's No Limits op de Boulevard?...
kim musters

Girlpower! 9 x powervrouwen met een eigen zaak in Bergen op Zoom

Who run the world? Girls! We lichten 13 Bergse powervrouwen uit met een eigen zaak of onderneming. G...

Voedsel, vrede en veiligheid: ProefMei 2019 in teken van 75-jarige bevrijding

In 2019 is het precies 75 jaar geleden dat de Canadezen onze stad bevrijdden. Voor het culinaire fes...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.