Sneak peek: zo komt het voormalig V&D-gebouw eruit te zien

Door Emilie Klasen 10 juli 2019

Een tijd geleden kon je het hier al lezen: de plannen voor het verkochte V&D-pand midden in de stad. Het heeft eventjes geduurd, maar er is weer meer bekend. De plannen die afgelopen periode zijn bedacht, hebben groen licht gekregen van het college van B&W. Dat betekent dat er zeer binnenkort wordt gestart met de transformatie van het leegstaande gebouw.

V&D-gebouw plannen

Benieuwd geworden naar het ontwerp en de plannen? De begane grond wordt zo ingedeeld dat er ruimte is voor winkels, op de andere verdiepingen komen 45 appartementen, allemaal met een eigen parkeerplaats en berging. Momenteel is er nog geen startdatum bekend van de renovatie, maar volgens de ontwikkelaars kan het niet lang meer op zich wachten. De karakteristieken van het voormalig winkelpand moeten in ieder geval behouden blijven, maar dan met een eigentijds sausje erover. Dat moet er ongeveer zo uit komen te zien:

Foto: BVR VastgoedOntwikkeling

Informatieavond

Zelf alle voorlopige plannen inzien? Dat kan. Op donderdag 11 juli vindt er tussen 19.00 uur en 21.00 uur een informatieavond plaats in het pand. Je kan dan gewoon vrij inlopen. Ook is de gemeente Bergen op Zoom, de architect en BVR VastgoedOntwikkeling aanwezig. Zij lichten de plannen graag toe of kunnen je vragen beantwoorden.

Lees ook:

V&D

Groot nieuws: het V&D-pand is verkocht en dit gaat ermee gebeuren

Dat is nog eens groot nieuws: het oude V&D-pand is verkocht. Hier komen winkels, appartementen en ee...
v&d

6 x mooie herinneringen aan V&D

Het gebouw staat er nog, maar is inmiddels alweer jaren ongebruikt. En al is het bepaald niet het mo...
Huis te koop: Glacisstraat 7 Bergen op Zoom, Foto 1 | Foto: Funda

Wonen in Bergen op Zoom! 5 x huizen die net te koop staan

Op zoek naar een nieuw huis? Bijvoorbeeld een optrekje dichtbij het centrum of juist gelegen in een ...

Meer over

Nieuws

adv.