Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Focus aan! Rico Verhoeven trekt zich terug in ‘geheime’ villa voor gevecht

Door Emilie Klasen 7 december 2019

Nog twee weken en dan staat misschien wel het belangrijkste gevecht uit Rico’s leven op de planning. De wereldkampioen kickboksen strijdt op 21 december tegen Badr Hari in het Gelredome. En dus trekt hij zich volledig terug in een villa op een geheime plek in Nederland. Full focus! 

Om zich optimaal voor te bereiden, trekt Rico Verhoeven zich vanaf maandag 9 december terug in een villa ‘ergens in Nederland’, zo lezen we in BN DeStem.

Ultieme focus

We weten dat de villa, zonder zwembad, maar mét sauna, ergens in een bosrijk gebied staat. Maar waar? Dat houdt Rico voor de rust geheim. De 30-jarige bokser vertoeft in eerste instantie met een privékok en zijn coach in de villa. Later komen ook zijn krachttrainer en mental coach langs. Rico’s gezin is er niet bij in de villa. “Ik vind het natuurlijk leuk om bij mijn gezin te zijn, dus thuis ben je daar toch veel mee bezig. Ook daarom trek ik me nu terug. Al rijd ik nog wel af en toe naar huis om ze even te zien.”

Dagplanning Rico

“De dagen daar zien er redelijk rustig uit”, vertelt Rico. “Het is vooral ontspannen en trainen. Maar het trainen is nu vooral nog bedoeld om het lichaam geprikkeld te houden. Het echte werk is al gedaan, ik hoef m’n lichaam niet meer te vermoeien. Maar alleen op de bank hangen is ook niet goed, af en toe moet ik effe flink blijven aanzetten. Ik ben op gewicht, daar hoeft niks mee bij of af, dat is al enkele weken zo. Als ik gewoon blijf doen wat ik doe, blijf ik op dat gewicht. Daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Ik hou mezelf verder gewoon actief, bezig.”

Lees ook:

rico verhoeven badr hari

Knock-out! Aan deze regels moeten Rico en Badr zich houden tijdens de rematch

De kans is groot dat jij zaterdag 21 december geblokt hebt in je agenda. Waarom hoeven we je waarsch...
Rico Verhoeven madame tussaud

Er is een nieuwe Rico Verhoeven opgestaan: zo ziet hij eruit

Wacht even, moet Rico Verhoeven plaatsmaken voor een nieuw talent? Is de geboren Bergenaar zijn tite...
Rico verhoeven

Witte wel: in deze Netflix-serie is Rico Verhoeven binnenkort te zien

Rico Verhoeven is meer dan alleen de kickbokser en eigenaar van een sportschool in Halsteren. Ook in...

adv.