Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe kledingwinkel in Bergse centrum: ‘Met deze kleding focussen we ons op de 30+’ers’

Door Joost Verdult 18 november 2020
Opende Charlotte Guequièrre en haar vriend Mitchel in juni nog kledingwinkel Mc Fashion Brands in de Zuivelstraat, vijf maanden na dit avontuur zijn ze al klaar voor de volgende stap. Het gevolg: Bergen op Zoom krijgt een nieuwe kledingwinkel. Vanaf het laatste weekend van november krijgt de kleding- en accessoirezaak een tweede vestiging aan de Lombardenstraat. 

In het hoekpand aan het Zuivelplein met de Lombardenstraat komt de focus te liggen op vrouwenkleding. Ook de winkel in de Zuivelstraat blijft bestaan, al wordt deze zaak omgedoopt tot kledingzaak voor meisjes.

Nieuwe kledingwinkel in Bergen op Zoom

Met de nieuwe vestiging van Mc Fashion Brands aan de Lombardenstraat wil Charlotte nog meer Bergenaren bereiken. “In de nieuwe winkel hebben we zowel een goedkoper segment als de populaire merken”, vertel de eigenaresse. “Met kleding van NIKKIE, JOSH V, Fifth House en EsQualo gaan we ons in deze vestiging meer op de dertigplussers richten.”

Favoriete merken

Het uitbreiden van het Mc Fashion Brands-imperium was volgens Charlotte een logische stap. “Het winkeltje loopt goed en daar zijn we natuurlijk blij mee. Mijn eigen favoriete merken zijn NIKKIE en JOSH V, kleding die ik altijd al heb willen verkopen. Maar om daar mee te starten qua prijscategorie als je net een winkel start, is lastig. Daarnaast merkte ik in mijn winkel dat er vraag was naar dat soort kleding.”

(Tekst loopt verder onder de Instagrampost)

Kinderkleding

De nieuwe winkel in de Bergse binnenstad sluit volgens Charlotte perfect aan op wat haar klanten zoeken. “Dat geldt ook voor de kinderkleding. In de Zuivelstraat komt de focus te liggen op kleine kinderen (meisjes) en moeder- en dochtersets. Op die manier kan je als moeder dezelfde jurk kopen als je dochter.”

Openingsweekend

Vanwege het coronavirus wordt de opening van de nieuwe kledingwinkel geen drukbezocht feest. Daarom komt er geen openingsdag, maar een openingsweekend. “Dat zal zijn op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november. Op die manier willen we het zo rustig mogelijk houden in onze winkel. Er wordt gezorgd voor een leuk muziekje en een kopje koffie of thee, dat vanwege corona in een plastic bekertje zit. Alles is helemaal coronaproof.”

Lees meer:

wout van der pas de bierwinkel man bier speciaalbier

Wout opent De Bierwinkel Man: ‘Het idee begon op een zomerse dag met een biertje in de tuin’

Loop je door het Vierkantje, dan kom je in de Kortemeestraat een nieuwe winkel tegen: De Bierwinkel ...
cafe de kaai café

Mac and cheese op je bord en tabasco op tafel: café De Kaai wordt Amerikaanse roadhouse bar

Café De Kaai gaat weer open. Niet meer als dart- en biljartparadijs, maar als Amerikaanse roadhouse ...
Het lunchroom Lunchcafé panos wouwsestraat broodjes broodjeszaak

Deze nieuwe lunchroom in de Wouwsestraat komt in het pand van Panos

Broodjeszaak Panos bleef de laatste tijd opvallend vaak dicht. Een mededeling achter de etalageruit ...


Meer over Kleding- en accessoireszaak Mc Fashion Brands ontdekken?

Kleding- en accessoireszaak Mc Fashion Brands

kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Lombardenstraat 34, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels

  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.