Speciaal voor de haters: anti-valentijnsdagtips

Door Irma van Schaijk 13 februari 2018

Gruwel jij van Valentijnsdag? Is dat kleffe gedoe, zoetsappige Hallmark-kaartjes en stomme rozen niks voor jou? Dan hebben we speciaal voor jou anti-Valentijnsdagtips! Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar gezogen zitten in restaurants en bioscopen en ga…

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een potje bowlen

Gooi al die haat-gevoelens van je af op de bowlingbaan. Denk aan die ene ellendige ex als je de bal richting kegels keilt en schreeuw het uit van geluk als je raak gooit!

Werk jezelf in het zweet

De kans dat je tortelduifjes tegenkomt in de sportschool is vrij klein. Daarnaast werk je aan een fitter, strakker, slanker lijf. Win-win, dachten wij zo. Dus gooi al je frustraties eruit op de loopband!

Ga lekker snacken

Uit eten gaan op Valentijnsdag is misschien niet het beste idee als je zo min mogelijk mee wilt krijgen van het gezwijmel. Maar je hoeft niet te koken, hoor. Welnee! Duik de snackbar in en bestel een ordinair frietje oorlog met een frikadel speciaal. Kost weinig, is a-romantisch en scheelt ook nog eens afwas!

Ga naar de bouwmarkt

Struikel je er in het weekend nog wel eens over de stelletjes die romantisch samen een nieuwe douchekop uitzoeken, op Valentijnsdag is het veilig in de bouwmarkt.

Blèr mee met anti-Valentijnshits

Ga helemaal los op anti-liefdesliedjes, zoals deze van Taylor Swift!

Lees ook:

dirty dancing

Valentijnstip: speel deze romantische filmscènes na in Bergen op Zoom

Wat ga jij op Valentijnsdag doen? Met je date en een bak popcorn zwijmelen bij een romantische film?...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.