Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van drumles tot zumba: ontdek je creatieve knobbel tijdens de Open Lesweek van het CKB

Door Joost Verdult 13 augustus 2019

Denk je dat er een drumtalent in jou verborgen zit? Of kan jij wel prima schilderen maar wil je de Bergse Van Gogh worden? Wat voor creatieve knobbel je ook hebt, het is tijd om jezelf te ontwikkelen. Van 26 t/m 31 augustus kom je daarvoor langs bij de Open Lesweek van het Centrum voor de Kunsten Bergen op Zoom (CKB). Van peuters tot jongeren en volwassenen tot senioren: iedereen is welkom. En ja, jij dus ook.

Een gevoelige snaar raken met je muziekinstrument, stap voor stap een dansmove leren of kunstwerken creëren die goed uit de verf komen. Je leert het in het creatieve honk in de Burgemeester Stulemeijerlaan tijdens de Open Lesweek van het CKB. wat je ook wilt leren, alles is uit te proberen. Is trompet iets voor jou? Doen! Past de Ierse dans bij jou? Ga er dan voor! Wil je aquarelverven onder de knie krijgen? Dit is je kans! Kijk, luister en ervaar het zelf in de muzieklokalen, dansstudio’s, theaterzalen en ateliers. De creatieve docenten zijn er dan ook, waardoor je de begeleiding en informatie krijgt waar je naar op zoek bent.

Open Lesweek CKB

Wil je weten op welke dag de tromboneles gepland staat of ga je zeker te weten een kijkje nemen bij het modeltekenen voor volwassenen? Bekijk hier dan het schema dat het CKB voor de Open Lesweek gemaakt heeft. Opgeven voor gratis kennismaking hoeft niet, dus wandel gewoon eens binnen. Laat je kunstzinnige knobbel groeien en krijg officieel de stempel ‘artistiek’.

Lees meer:

ckb-open-lesweken-indebuurt-1

Indebuurt nam een kijkje bij de CKB Open Lesweek, wat een leuke sfeer!

Tekenen, zingen, gitaar spelen, dansen... Je kan de hele week gratis meedoen met de lessen van het C...
oranje nassau kazerne korenaar

Wat hebben de muziekschool, het Arsenaal en het Markiezenhof gemeen?

Velen denken bij het horen of lezen van de naam Bergen op Zoom terug aan hun militaire-diensttijd. G...
gebouw-t-bergen-op-zoom

Bergs mysterie: waar komt de naam Gebouw-T vandaan?

Daar sta je dan. Het optreden in poppodium gebouw-T gaat bijna beginnen en een vriend is nog snel wa...

adv.